Ostani doma
PLAY Premium / Dokumentarci
Čine li nas kozmetički tretmani doista privlačnima? Novinar i blogerica pronašli su odgovore
PLAY Premium

Što je istina?

Čine li nas kozmetički tretmani doista privlačnima? Novinar i blogerica pronašli su odgovore

Medicinski novinar novinar Michael Mosley i blogerica Mehreen Baig otkrit će istinu o industriji vrijednoj 3 milijarde funti

U fascinantnoj BBC-evoj dokumentarnoj seriji 'Istina o kozmetičkim tretmanima', novinar Michael Mosley i blogerica Mehreen Baig, otkrit će činjenice o industriji koja sve više raste i koja vrijedi 3 milijarde funti – dvostruko više nego prije 10 godina. Više od 90% suvremenih kozmetičkih tretmana ne uključuje rizične operacije, već neinvazivne tretmane poput filera i smrzavanja nemasnih naslaga. Velika Britanija je jedna od rijetkih zemalja u kojoj je ova industrija gotovo potpuno neregulirana. Stoga, će gledateljima pokušati približiti istinu o učinkovitosti suvremenih kozmetičkih tretmana, jesu li zaista vrijedni te cijene te koji je njihov pravi utjecaj na psihičko, ali i fizičko zdravlje.

U epizodi o tretmanima za lice Mehreen saznaje što znači operacija nosa – bez prave operacije, i je li zaista učinkovita. Također će pratiti eksperiment koji će istraživati tri nova tretmana zatezanja kože: microneedling, CO2 laser i tretman kolagenom. Upoznat će ženu koja će proći kroz eksperimentalni lifting lica matičnim stanicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Michael će istražiti opasnosti neregularnih injekcija filera i otkriti je li botox učinkovit i siguran. Testirat će najnoviju tehnologiju protiv bora na vraninim nogama, a u jedinstvenom psihološkom eksperimentu postavlja pitanje čine li nas svi ti kozmetički tretmani doista privlačnima.

Otkrijte 'Istinu o kozmetičkim tretmanima' samo na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!