Ostani doma
PLAY Premium / Filmovi
'Engleska pita': Ultimativni muški film britanska je inačica kultne 'Američke pite'
PLAY Premium

PLAY PREMIUM

'Engleska pita': Ultimativni muški film britanska je inačica kultne 'Američke pite'

Ovoga ljeta četvorica će mladića postati muškarci

Neodoljiva komedija 'Engleska pita' („The Inbetweeners“)  ispričat će vam priču o četvorici napaljenih prijatelja koji odlaze na odmor u potrazi za zabavom. Ova priča nije namijenjena samo teen uzrastu, već i svima onima koji se osjećaju mladima.

Četvorica prijatelja stižu na godišnji odmor u Grčku s jednim i najvažnijim ciljem: ludo se  zabaviti. Svaki od mladića je poseban: jedan je slatki štreber, drugi pati za curom koja ga je ostavila prije putovanja, treći izigrava frajera, što mu ne ide najbolje, dok četvrti trči za gospođama u zrelijim godinama. Njih četvoricu na ovom putovanju čeka nezaboravan provod, a vas urnebesna zabava.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Komedija je bila nominirana za brojne nagrade, a dobila je i pohvale filmskih kritičara. Magazin Empire prozvao ju je „Najboljom od britanske komedije“, The Sun priznaje da je to „Britanska Američka pita, samo bolja!“, dok ju je View London opisao kao „Iskreno urnebesnu komediju!“

U režiji Bena Palmera („Urban Myths“) film je snimljen na osnovi istoimene serije, vrlo popularne na britanskom tržištu. Izvrsnu glumačku postavu čine Blake Harrison („World on Fire“), Joe Thomas („White Gold“), Simon Bird („Friday Night Dinner“) i James Buckley („Zapped“). Dečki će vas nasmijati do suza stoga ne propustite pogledati 'Englesku pitu'.

Urnebesnu komediju gledajte odmah na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!