Ostani doma
PLAY Premium / Filmovi
'Marley i ja': predivan film s nemogućim ljubimcem
PLAY Premium

VIKEND PREPORUKA

'Marley i ja': predivan film s nemogućim ljubimcem

Dirljiv film o karijeri, braku i međuljudskim odnosima

Redatelj David Frankel možda je najpoznatiji po megapopularnom 'Vrag nosi Pradu' (The Devil Wears Prada, 2006.), ali njegov potpis ima i komedija 'Marley i ja' (Marley & Me,2008.) nastala prema autobiografskoj knjizi novinara i kolumnista Johna Grogana.

Nakon vjenčanja John (Owen Wilson) i Jennifer Grogan (Jennifer Aniston) sele  na Floridu kako bi tamo osnovali obitelj. Kako nije odmah spreman na djecu, John svojoj ženi pokloni štene labradora, koje izraste u velikog i nestašnog psa Marelya. Pas svakim danom svojim vlasnicima zadaje puno briga i posla, no ipak njegove nepodopštine inspiriraju Johna za novinarsku kolumnu. Marley, kao i svaki zaigrani kućni ljubimac, pokušava prožvakati sofu, pije iz toaleta, prevrće smeće, lomi sve što se može slomiti u kući, a na kraju pojede i vrijednu ogrlicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako se obitelj povećava, Marleyev nestašluk dovodi do velike zbrke u kućanstvu, a Jennifer mora balansirati između braka, djece, karijere i brige o kućnom ljubimcu. U filmu se prepliću razne emocije, a najviše mjesta zauzimaju komični momenti, što ovaj film čini pravom obiteljskom poslasticom koju ćete jednostavno obožavati.

Glavne uloge pripale su popularnim zvijezdama Owenu Wilsonu („Pripravnici“) i Jennifer Aniston („Prijatelji“), a u sporednim ulogama izvrsni su Kathleen Turner („Potraga za zelenim dijamantom“) i Eric Dane („Uvod u anatomiju“).

Film 'Marley i ja' odlična je zabava za cijelu obitelj, a možete ga pogledati odmah na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!