Ostani doma
PLAY Premium / Filmovi
'Istinita priča': James Franco i Jonah Hill u napetoj igri mačke i miša
PLAY Premium

Psihološki triler

'Istinita priča': James Franco i Jonah Hill u napetoj igri mačke i miša

Sjajan psihološki triler koji se gleda netremice

Psihološki triler 'Istinita priča' (True Story, 2015) u kojem glume sjajni James Franco i Jonah Hill donosi vam zastrašujuću, stvarnu priču novinara Michaela Finkela. Nakon što je Christian Longo (James Franco) uhićen za ubojstvo svoje žene i djece, predstavlja se policiji kao Michael Finkel (Jonah Hill), novinar New York Timesa.

Finkel je osramoćeni novinar koji je upravo izgubio posao, a karijera mu je u silaznoj putanji. Pokušavajući neuspješno pronaći novi posao, njegovo se raspoloženje mijenja i postaje sve mračnije. Kada primi poziv novinara iz Oregona i sazna kako je Longo ubojica koji mu je ukrao identitet dok je u bijegu u Meksiku, ugleda šansu za povratak na scenu i odlučuje upoznati Christiana Longa. Longo pak želi Michaelu ispričati svoju stranu priče, ali kako vrijeme prolazi, Finkel shvati koliko je Longo zapravo opasan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Popularni James Franco glumio je i u filmovima 'The Disaster Artist' i 'Pineappple Express', a Jonu Hilla ste sigurno gledali u filmovima 'Vuk s Wall Streeta' i 'Superbad'.

Psihološki triler 'Istinita priča' gledajte na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!