Ostani doma
PLAY Premium / Serije
'Močvara' prati surovi, ritualni zločin: Jedno po jedno, beogradska policija počinje nalaziti tijela brutalno ubijenih žena...

PLAY PREMIUM

'Močvara' prati surovi, ritualni zločin: Jedno po jedno, beogradska policija počinje nalaziti tijela brutalno ubijenih žena...

Napetu srpsku kriminalističku seriju „Močvara“ od danas možete gledati na PLAY Premiumu!

U središtu radnje serije je surovi, ritualni zločin. Jedno po jedno, beogradska policija počinje nalaziti tijela brutalno ubijenih žena. Hladnokrvan slučaj serije ubojstava je izrazito zbunjujući, ne postoje tragovi za koje bi se krimi istražitelji mogli uhvatiti, a jedina poveznica između žrtava je to što su sve tri žene živjele pomalo nekonvencionalnim stilom života i sve tri su majke. Za policijsku istragu zadužen je inspektor Nikola Krsmanović, predani istražitelj koji iza sebe ima mračnu, huligansku prošlost. Kako istraga odmiče, Krsmanović je sve uvjereniji da je na neki način povezan s ubojicom te s vremenom postaje svjestan da ako želi uhvatiti krivca, morat će se suočiti i s vlastitim demonima.

POGLEDAJ BESPLATNO

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radnja serije smještena je u Novi Beograd, dio Beograda u kojem je autorica serije odrasla i koji je zapravo izgrađen na mjestu nekadašnje močvare. Glavni lik, lik policijskog inspektora Nikole Krsmanovića tumači Goran Bogdan, a u ostalim ulogama gledamo Stefana Trifunovića, Borisa Isakovića, Dejana Dedića, Nadu Šargin, Martu Bjelicu i druge. Autorica i glavna scenaristica serije „Močvara“ je Milena Marković, dramaturginja i profesorica na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, ujedno i životna partnerica redatelja serije Olega Novkovića. Filmski dvojac Marković - Novković pamtimo po nekoliko hvaljenih i nagrađivanih filmova na kojima su surađivali, uključujući i filmove „Patria“, „Sutra ujutro“ te „Beli, beli svet“.

Prve dvije epizode serije „Močvara“ pretpremijero su prikazane na Sarajevskom filmskom festivalu u rujnu prošle godine, a u prvoj sezoni snimljeno je ukupno 10 epizoda. Odlično odabrana glumačka ekipa izvrsno je uspjela dočarati sumornu, tešku atmosferu beogradskih ulica, likova koji tumaraju između traumatične prošlosti i nepostojeće budućnosti i grada koji sve više tone u bezdan. Glavni glumac Gordan Bogdan je odličan kao pomalo stereotipni lik sumornog, depresivnog inspektora Krsmanovića sklonog alkoholu, kojem se profesionalni i privatni život isprepliću, a slučaj serijskog ubojice ga potpuno obuzima i vodi na mučno putovanje kroz tajne davno zakopane u prošlosti.  

Izvrsnu kriminalističku seriju „Močvara“, kao i mnoge druge popularne filmske i televizijske naslove, možete pratiti na PLAY Premiumu, dodatnom programskom paketu na RTLplayu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!