Ostani doma
PLAY Premium / Serije
Omiljeni australski doktor i njegova disfunkcionalna obitelj vraćaju se u novoj sezoni serije 'Zovi doktora'

PLAY PREMIUM

Omiljeni australski doktor i njegova disfunkcionalna obitelj vraćaju se u novoj sezoni serije 'Zovi doktora'

Doktor partijaner vraća se u velikom stilu

Nakon što je odradio probni rok i nakon što mu je vraćena dozvola kirurga, 'zločestog' doktora čekaju novi izazovi, stoga ne propustite nove epizode humorne dramske serije 'Zovi doktora'

Prošlo je godinu dana a dr. Hugh Knight (Rodger Corser) vrijeme je proveo radeći nešto njemu potpuno neprirodno – pokušao je biti dobar otac, dobar farmer i dobar liječnik. Nove nevolje započet će dolaskom nove doktorice u grad i neuspjelim poslovnim poduhvatima, a Hugh će se suočiti s borbom svog života - za ljubav, karijeru i obitelj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nova doktorica Tara (Kate Jenkinson) Hughu predstavlja okrutan podsjetnik na njegov nekadašnji život. Tara je u Whyhope dospjela na isti način kao i Hugh. Pretjerano uživanje u drogama dovelo ju je do disciplinskog postupka i premještaja u mali zabačeni gradić, miljama daleko od velebnog Sydneya.

U međuvremenu se Penny (Hayley McElhinney) zaljubila u Jarroda (Dustin Clare). Hugh vjeruje da veza neće potrajati, no ostane zatečen kad se par odluči vjenčati i postaje odlučan u namjeri da tu vezu uništi.

Iz Amerike stiže i Hughova punica iz pakla, koja želi skrbništvo nad svojom unukom Elizom. Uz sve probleme na koje nailazi te uz neuspjele poslovne pothvate, hoće li ga neukrotiva partijanerica Tara dovesti u ponovno iskušenje da se vrati starim, lošim navikama?

Debi Enker iz The Sydney Morning Heralda nazvala je seriju drukčijom bolničkom dramom jer je "nježnija, smješnija i smještena je u prekrasne krajolike". Steve Molk s DeciderTV-a posebno je pohvalio glumačku ekipu kao vjerojatno najbolji ansambl neke australske TV serije.

Kompletne četiri sezone serije 'Zovi doktora' gledajte odmah na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!