Ostani doma
PLAY Premium / Serije
Od producenta hit-serije 'Dark' ne propustite izvrsnu krimiseriju 'Prolaz'

Misteriozni zločini

Od producenta hit-serije 'Dark' ne propustite izvrsnu krimiseriju 'Prolaz'

Mračne doline, arhaični alpski običaji i paranoični svijet ubojica

Autori izvrsne krimiserije 'Prolaz' („Der Pass“, 2018), u kojoj dva detektiva na austrijsko-njemačkoj granici pokušavaju riješiti misteriozni zločin, inspiraciju su pronašli u slavnoj dansko-švedskoj seriji 'Most'.

Kada je na planinskom prijevoju Alpa, na austrijsko-njemačkoj granici, pronađeno tijelo ubijene žene na specifičan način, dvoje detektiva iz obje zemlje poslano je kako bi istražili slučaj. Ellie Stocker (Julia Jentsch) je detektivka iz Njemačke kojoj će ovo biti prvi veliki izazov u karijeri, dok je Gedeon Winter (Nicholas Ofczarek) austrijski detektiv koji je izgubio volju za svojim poslom. Novi partneri vrlo brzo otkrivaju nova mjesta zločina sa simbolično postavljenim žrtvama, koja podsjećaju na poganske rituale.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lov na ubojice vodi ih sve dublje u mračne doline, arhaične alpske običaje i paranoični svijet ubojica. Detektivi Ellie i Gedeon nakon mnogih dokaza pomisle kako su ove žrtve samo dio velikog zlokobnog plana. Ellie odluči otkriti koji je motiv ubojice kako bi ga mogla zaustaviti, ali čini se da je na sebe stavila prevelik pritisak. Iako je Ellie sposobna detektivka, njezin će rad biti usporen jer će biti primorana stalno popravljati probleme svog kolege kojeg muče ovisnosti.

Producent serije Quirin Berg producirao je i nagrađivanu njemačku seriju 'Dark', koja je postala pravi internacionalni hit.

Serija 'Prolaz' osvojila je brojne nagrade –  'German Television Academy Award' 2019. i 2020. godine, 'Golden Camera' 2019., 'Adolf Grimme Award' 2020. i 'Romy' 2019. godine.

Napetu i uzbudljivu seriju 'Prolaz' gledajte na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!