Ostani doma
PLAY Premium / Za najmlađe
'Psići u ophodnji', obožavana animirana serija koja je osvojila svijet

ZA NAJMLAĐE

'Psići u ophodnji', obožavana animirana serija koja je osvojila svijet

I psići mogu biti superheroji

U animiranoj seriji 'Psići u ophodnji' dječak Ryder povest će vaše najmlađe u ludu avanturu pupomobilima i naučit ih razne životne lekcije.

Kad god Ryder primi poziv u pomoć, maleni psići mu pomažu svojim posebnim vještinama u spašavanju. Oni žive u kućicama koje se pretvaraju u vozila, tzv. pupomobile u kojima odlaze na svoje misije spašavanja. Chase je njemački ovčar i on je policijski pas, Marshall je dalmatiner, vatrogasac i pas bolničar, Skye sa svojim ružičastim helikopterom spašava iz zraka, dok je Rocky mješanac s vještinama majstora. Rubble je buldog građevinar, a Zuma je specijalac za spašavanje u vodi. Kapten Tubort je taj koji najčešće zove psiće u pomoć, a oni često pomažu i gradonačelnici Goodway, dok je gradonačelnik susjednog grada nevaljalac koji im sa svojim macama maskiranima u psiće zadaje puno izazova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan se roditelj zapitao zašto je njegovo dijete toliko zaluđeno ovim crtićem pa je odlučio istražiti. Zaključak je bio da popularnost ima veze s time što su likovi psi – s kojima su djeca već upoznata, a neki ih imaju i kao kućne ljubimce. Osim što se radi o psima, serijal se bavi spašavanjem i timskim radom, koji se približava djeci sa zabavnim rimama i pjesmama. Neki roditelji misle kako su njihovi najmlađi zaluđeni 'Psićima u ophodnji' jer ih smatraju superherojima koji pomažu i spašavaju ljude u nevolji. U svakom slučaju, svi su oduševljeni ovim genijalnim crtanim.

'Psići u ophodnji' jedna je od najpopularnijih animiranih serija autora Keitha Champmana, koji je poznat i po crtićima: 'Ozi', 'Bob Graditelj' i 'Mighty Express'. Animirani serijal osvojio je razne nagrade, a sa svoje čak 194 epizode i dalje oduševljava gledatelje jednako kao i s prvom epizodom.

'Psiće u ophodnji' gledajte odmah samo na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!