Ostani doma
PLAY Premium / Zabava
'Love Island': Lucinda, Millie i Chloe – zločesti trio koji uzrokuje kaos u vili
PLAY Premium

NOVE EPIZODE

'Love Island': Lucinda, Millie i Chloe – zločesti trio koji uzrokuje kaos u vili

Chloe je odlučila preoteti Tobeya od Kaz, a Millie se opako 'bacila' na Liama

U vili se vodi žestoka borba oko naklonosti frajera. S manjim brojem dečki cure se bore za ostanak u vili. Brad je odlučio osvojiti srce nove fatalne djevojke Lucinde, Liam je sve više zainteresiran za Millie, a Chloe zavodi Tobeya, koji se u potpunosti udaljio od Kaz. No, na oduševljenje djevojaka, na scenu je stupilo novo lice.

Chloe je krenula u akciju       

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tobey je priznao Kaz da želi upoznati i druge djevojke, a Chloe je odmah otkrila svoje namjere. Poljubac Chloe i Tobeya na balkonu natjerao je Kaz u plač. Kaz ne voli kad nema kontrolu nad situacijom, a ubrzo će je u potpunosti izgubiti.

Hoće li Faye ostati bez Liama?

Privlačnost između Liama i Millie postala je svima očita.  Priznali su jedno drugome svoje osjećaje. Liam tvrdi da Faye nije za njega, možda će nekome drugome biti savršena, ali njega više privlači Millie. Millie je priznavanje osjećaja htjela označiti poljupcem, ali Liam smatra kako bi iz poštovanja prema Faye još malo trebali pričekati.

S druge strane, Liam je rekao Faye da želi bolje upoznati Millie, ali i da uživa u njenom društvu. Može li Faye išta učiniti kako bi pridobila Liama natrag?

Jake i Liberty izašli su na prvi spoj

Romantični spoj u prirodi uz čašicu sangrije omogućio je Jakeu i Liberty odmak od vile i uživanciju daleko od pogleda ostalih otočana. S obzirom da ga je Liberty danima držala na ledu, ovo im je prilika za ponovno zbližavanje.

Nakon kiše dolazi sunce

Sharon, Rachel i Kaz prilično su očajne i boje se ispadanja. Ulaskom Lucinde i Millie ove se djevojke osjećaju napušteno. No, na veselje ženskog tima, u vilu ulazi Teddy.

Koja će djevojka osvojiti njegovo srce, ne propustite pogledati u novim epizodama 'Love Islanda' ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!