Ostani doma
PLAY Premium / Zabava
Ove djevojke dopustile su svojim boljim polovicama da osvoje drugu curu

SVE ZA NOVAC

Ove djevojke dopustile su svojim boljim polovicama da osvoje drugu curu

Je li nagrada od 50 000 funta vrijedna toga?

Novi dating reality 'Spremni za minglanje' (Ready to Mingle, 2021) prati djevojku Sophiju na njezinom putu da pronađe muškarca svojih snova. Voditeljica Katherine Ryan upoznaje Sophiju s 12 privlačnih frajera s kojima odlazi u ekskluzivnu vilu, gdje će ih bolje upoznati te na kraju odabrati onog pravog.  Sve vam to zvuči poznato i već viđeno? Kao kombinacija 'Love Islanda' i 'Gospodina Savršenog'? No ne brinite, ovaj reality ima nevjerojatan zaplet koji nije nimalo nalik drugim showovima. Naime, nisu svi frajeri slobodni i Sophia mora shvatiti tko laže. Neki su tu zbog novca, a neki zbog ljubavi. Može li Sophia prepoznati iskrenog dečka ili će je uvjerljiv glumac navesti na krivi trag? Hoće li ona podijeliti s nekim vrijednu nagradu od 50 000 funta ili će to učiniti zauzeti frajer sa svojom partnericom?

No ni to nije sve, partnerice zauzetih udvarača će iz susjedne kuće promatrati sve što se događa u vili između Sophije i njihovih dečki. Tako će vidjeti kako njihove bolje polovice romantičnim gestama pokušavaju uvjeriti Sophiju da su samci i osvojiti njezino srce.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gledatelje su najviše šokirale djevojke udvarača koje su u ovom showu pale u drugi plan. Jer tko bi dopustio svom partneru da osvoji srce druge djevojke? Jedan od momaka koji već imaju djevojku mogao bi se zaljubiti u Sophiju, a njegova partnerica bi sve to gledala iz prikrajka.

Mogu li one podnijeti romantične večere, zavođenje i poljupce svojih partnera sa Sophijom, ne propustite pogledati svaki dan u novoj epizodi showa 'Spremni za minglanje' ekskluzivno na PLAY Premiumu

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!