Pogrešan čovjek

60 min | dramska serija | Hrvatska | 2018

Ponedjeljak - petak u 19:05 sati

Autor
Jelena Veljača, Milo de Grisogono

Redatelj
Kristijan Milić, Goran Rukavina, Ivan Pavličić, Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Nebojša Radosavljević Čupko

Glavni pisci
Diana Pečkaj Vuković, Zrinka Pavlić

Uloge
Ivana Roščić, Emir Ćatović, Bojana Gregorić Vejzović, Dražen Čuček, Dora Dimić Rakar, Roko Sikavica, Igor Kovač, Bruna Bebić, Anja Matković, Petar Benčina, Marko Nikolić, Dara Džokić

Gledaj na RTLplay

Nadolazeće epizode

 • Sezona 1, Epizoda 72 / 180

  Sri 18.09.2019. 15:10

  RTL Passion

  Ljubomorni i zabrinuti David zabranjuje Crnom da posjećuje Leu u bolnici, što Crni neće tako olako prihvatiti. Lea u Zoe ponovno probudi suosjećanje za Vena pa Zoe počinje preispitivati svoje ponašanje prema njemu. Nažalost, naići će na još jedan problem kada pokuša stupiti u kontakt s Venom. Za to vrijeme, Marina se useljava u garsonijeru kod Kalemberovih i dolazi u napast da se vrati Liviju, a Pero se nalazi sa sinom pokojne poznanice te doznaje nešto što će mu u potpunosti promijeniti život.

 • Sezona 1, Epizoda 73 / 180

  Sri 18.09.2019. 15:55

  RTL Passion

  Pero više ne može čuvati veliku tajnu koja ga razdire pa se odluči povjeriti Crnom. Zoe i dalje ne može doći do Vena i to je sve više zabrinjava. Crni, na njegovu sreću, doznaje da Lea i David više nisu zajedno pa se potajno nada kako je napokon došao pravi trenutak za osvajanje Leina srca. Istodobno, Livio moli Davida za pomoć oko iznenađenja za Marinu, a Nastasja još nije zaboravila Zlatka i raspituje se o njemu.

 • Sezona 1, Epizoda 74 / 180

  Sri 18.09.2019. 19:30

  RTL Passion

  Zoe nagovara Vena da se vrati u Beograd kako bi nastavio školovanje. Teo završava u bolnici, a Pero strahuje kako je svoju bolest prenio na njega te odluči Davidu priznati istinu. Pero više ne može skrivati svoju tajnu iz prošlosti tako da doznajemo cijelu priču o njegovu odnosu s pokojnom Marijetom. Za to vrijeme u Beogradu Dijana doznaje uistinu sretnu vijest, a Mihajlo otkriva da je prevaren.

 • Sezona 1, Epizoda 75 / 180

  Sri 18.09.2019. 20:15

  RTL Passion

  Lea i Marina upoznaju Tea te otkrivaju kako imaju mnogo toga zajedničkog, a Biba upada Peri u sobu u vrlo nezgodnom trenutku - baš dok razgovara sa svojim sinom! Zlatko dobiva uznemirujući poziv od šefa računovodstva te odmah zove Mihajla kako bi mu vratio novac koji je investirao u njegov projekt. Dijana doznaje užasavajuću vijest o smrti njezina poznanika, a  Milena se povjerava Miloradu i naposljetku odlučuje samoinicijativno otići iz bolnice.

 • Sezona 1, Epizoda 76 / 180

  Čet 19.09.2019. 19:30

  RTL Passion

  Crni doznaje da mu je majka Milena nestala iz bolnice pa se pozdravlja s Leom te odlazi u Beograd kako bi je potražio. I dok su njezini sinovi vrlo zabrinuti zbog majčina nestanka, Milena se odmara u gostima kod Milorada, koji počinje gajiti osjećaje prema njoj. Za to vrijeme policija kuca na vrata Crnkovićevih u potrazi za Mihajlom, a Nastasja savjetuje Dijanu da se spasi i što prije pobjegne daleko od svog problematičnog supruga.

 • Sezona 1, Epizoda 77 / 180

  Čet 19.09.2019. 20:15

  RTL Passion

  Lea doznaje kako osoblje u bolnici priprema iznenađenje za Davida pa priznaje Marini kako joj on nedostaje i počinje razmišljati je li donijela ispravnu odluku kada je odbila njegovu prosidbu. Milena se javlja Crnom i objašnjava mu cijelu situaciju oko nestanka, a Pero se sve teže nosi s grižnjom savjesti koju osjeća zbog Tea. S obzirom na to da se situacija s Mihajlom naglo pogoršava, prestrašena Dijana odluči pobjeći s djecom što dalje od njega.

 • Sezona 1, Epizoda 78 / 180

  Pet 20.09.2019. 19:30

  RTL Passion

  Mihajlo čuje neugodnu vijest na radiju, a svađa između Crnog i Mihajla prerasta u fizički sukob. Nakon toga Crni odlazi na policiju kako bi učinio nešto što je uistinu odavno trebao učiniti. Za to vrijeme Lea iznenadi Davida vrlo neočekivanom ponudom, a Biba predlaže Teu da ostane neko vrijeme u domu Kalemberovih.

 • Sezona 1, Epizoda 79 / 180

  Pet 20.09.2019. 20:15

  RTL Passion

  David poziva Leu kako bi joj postavio sudbonosno pitanje, a kasnije se slučajno izlane pred Leom i tako izazove lančanu reakciju koja će dovesti do velikog raskola u obitelji Kalember. Milena i Nevenka su zabrinute za jako Crnog i njegovu budućnost. Dijana laže Crnom za Momu, a Sara odluči otići u izlazak unatoč majčinu protivljenju i zabrani.

 • Sezona 1, Epizoda 70 / 180

  Sub 21.09.2019. 13:20

  RTL Passion

  Lea kolabira i završava u bolnici, a svi se opasno zabrinu za njezino zdravstveno stanje. U bolnici David sreće Crnog, na obostrano nezadovoljstvo. Ven zamjera Zoe što ga je ostavila na cjedilu, a imali su zajednički plan. Nastasja upozorava Dijanu da je Mihajlo sabotira, a on se naljuti na Dijanu nakon što dozna da joj je Milena poslovna partnerica.

 • Sezona 1, Epizoda 71 / 180

  Sub 21.09.2019. 14:05

  RTL Passion

  Crni će Lei pokazati svoju nježnu stranu tako što će preuzeti brigu o njoj dok je bolesna, što će se Lei posebno svidjeti. U međuvremenu, odnos između Zoe i Vena će zahladnjeti kada shvate da im se mišljenja razilaze. I dok Dijana smišlja plan kako da se zaobilaznim putem riješi inspekcije, Mihajlo doznaje kako bi mu njegova bivša tajnica Nastasja mogla stvarati probleme u budućim planovima.

Prošle epizode

 • Sezona 1, Epizoda 180 / 180

  Pet 19.07.2019. 20:00

  RTL

  Dijana ima poseban poklon za Milenu, a zaljubljeni Momo iznenada zaprosi Dijanu. Potom pratimo zbivanja šest mjeseci kasnije. Kalemberovi i Crnkovići imaju veliko obiteljsko okupljanje. Ven se javlja Zoe iz Amerike. Biba i Pero imaju nezgodu na putu do lovačke kuće. Lea dobiva trudove, ali i neočekivanu pomoć.

 • Sezona 1, Epizoda 179 / 180

  Čet 18.07.2019. 20:05

  RTL

  Lazar mora otići natrag u Beograd kako bi pomogao Dijani. Klara potiče Zlatka da se javi Nastasji. Lea odlučuje gdje će ona i Lazar živjeti u budućnosti, a Dijana se nađe pred teškim izborom. Momo pita Saru za stručno mišljenje, a Zoe razgovara s obitelji u vezi svoga daljnjeg obrazovanja.

 • Sezona 1, Epizoda 178 / 180

  Sri 17.07.2019. 20:05

  RTL

  Dijana se neugodno iznenadi kada dozna za sve dugove koje je naslijedila od Mihajla. Zoe treba Venovu pomoć oko tajanstvenog poklona za Leino vjenčanje. Zlatko je šokiran otkrićem da je Nastasja živa. Milena ima velike planove za budućnost. Lea odlazi na ultrazvuk, gdje doznaje spol svog budućeg djeteta.

 • Sezona 1, Epizoda 177 / 180

  Uto 16.07.2019. 20:05

  RTL

  Lazar i Mihajlo spašavaju Zoe iz nevolje koja ju je snašla, uslijed čega se jedan od njih dvojice nađe u ozbiljnoj opasnosti. Nevenka priskače Klari u pomoć nakon što joj pukne vodenjak. Ven posjećuje svog tatu Zlatka u zatvoru kako bi mu prenio sretnu vijest. Milena napokon pronalazi zajednički jezik s Aleksandrom.

 • Sezona 1, Epizoda 176 / 180

  Pon 15.07.2019. 20:05

  RTL

  Zaljubljeni i sretni, Lea i Lazar održavaju intimnu ceremoniju vjenčanja. Aleksandra se oprašta od svog radnog mjesta, a potom odlazi u lovačku kuću te ondje unese nemir. Mihajlo ponovno stiže nenajavljen na Leino i Lazarovo vjenčanje, ali s drugačijim namjerama nego prvi put. Zoe se nađe u životnoj opasnosti.