Pogrešan čovjek

60 min | dramska serija | Hrvatska | 2018

Ponedjeljak - petak u 19:05 sati

Autor
Jelena Veljača, Milo de Grisogono

Redatelj
Kristijan Milić, Goran Rukavina, Ivan Pavličić, Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Nebojša Radosavljević Čupko

Glavni pisci
Diana Pečkaj Vuković, Zrinka Pavlić

Uloge
Ivana Roščić, Emir Ćatović, Bojana Gregorić Vejzović, Dražen Čuček, Dora Dimić Rakar, Roko Sikavica, Igor Kovač, Bruna Bebić, Anja Matković, Petar Benčina, Marko Nikolić, Dara Džokić

Gledaj na RTLplay

Nadolazeće epizode

 • Sezona 1, Epizoda 112 / 180

  Sri 16.10.2019. 11:45

  RTL Passion

  Dijana i Mihajlo se žestoko sukobljavaju oko svoje kćeri Sare, koja dozna informaciju o očevim dijamantima pa kreće u potragu za njima. Očajna Dijana u Lazaru vidi sigurnu luku i ne odustaje od namjere da on provede noć s njom u hotelu. Ljutiti Pero izbacuje ludu Marijetu iz stana, ali ona se ne predaje tako lako jer je godinama čekala osvetu. Uzrujana nedavnim događajima, Biba odluči povećati mjere opreza i sigurnosti u kući Kalemberovih, a Moma odluči posložiti svoj život pa počinje tražiti posao.

 • Sezona 1, Epizoda 113 / 180

  Sri 16.10.2019. 12:35

  RTL Passion

  Ozlijeđeni Pero nema drugog izbora nego da se osloni na Marijetinu kućnu "njegu", a problemi u kući Kalemberovih ne prestaju. Zbunjeni Mitar šokiran je novim Mileninim planovima za renoviranje lovačke kuće. Sari se nimalo ne sviđa što njezin otac dovodi kući ljubavnicu pa odluči moliti Nastasju za pomoć. Sestra Darinka je nervozna pred najposebniji dan u svom životu - svoju skorašnju svadbu na koju su pozvani David i Lea te Lazar.

 • Sezona 1, Epizoda 114 / 180

  Sri 16.10.2019. 19:25

  RTL Passion

  Lea se neugodno iznenadi kada na svom kućnom pragu ugleda Dijanu. Spletkarica Aleksandra sve će učiniti za svog ljubavnika Mihajla pa mu donosi rezultate DNK testa Zoina očinstva. Doktor Mišetić pronalazi lijek za svoje slomljeno srce te se na Darinkinoj svadbi počinje zbližavati s Leinom najboljom prijateljicom Marinom. Ljubomorna i razočarana, Biba se želi osvetiti Peri jer je uvjerena da je vara s Marijetom.

 • Sezona 1, Epizoda 115 / 180

  Sri 16.10.2019. 20:15

  RTL Passion

  Zagonetna Aleksandra skovala je novi plan, a prvi je korak - dovlačenje Lazara u Zagreb. Biba napokon doznaje da je Marijeta obična prevarantica pa počinje smišljati plan kako da je se riješi zauvijek. Marina ima strašnu grižnju savjesti zbog toga što joj se sviđa bivši suprug najbolje prijateljice. Bivši trener Momo ohrabruje Lazara da se prijavi za trenera vaterpolske momčadi. Sara ima poseban poklon za problematičnog Savu na što on ne reagira onako kako je ona očekivala.

 • Sezona 1, Epizoda 116 / 180

  Čet 17.10.2019. 19:20

  RTL Passion

  Lea, Zoe i Biba moraju hitno napustiti obiteljsku kuću. Ljubavnici Aleksandra i Mihajlo pripremaju neugodno iznenađenje za Lazara. David se odluči za finalizaciju razvoda jer ne želi više ni minute biti u braku sa ženom koja ga je razočarala i prevarila. Kasnije Lea shvaća da postoji nešto više od prijateljstva između Davida i njezine najbolje prijateljice Marine. Biba prima čudan telefonski poziv iz policije, a Nevenka traži od Milene da raščisti svoj odnos s Mitrom.

 • Sezona 1, Epizoda 117 / 180

  Čet 17.10.2019. 20:10

  RTL Passion

  Marinina veza s Leinim bivšim suprugom Davidom narušava njihov prijateljski odnos. Milena je frapirana otkrićem da je Dijana trudna u situaciji kada joj se život, brak i obitelj raspadaju. Mitar se želi riješiti Aleksandre po svaku cijenu, a Mihajlo ostane šokiran kada shvati da mu je netko opet ukrao dijamante pa prvo posumnja na fatalnu Aleksandru. Biba se brine o ozlijeđenom suprugu, što Pero koristi da bi se ponovno zbližio s njom.

 • Sezona 1, Epizoda 118 / 180

  Pet 18.10.2019. 19:20

  RTL Passion

  Odlučni Mitar više ne može više biti u braku sa spletkaricom Aleksandrom pa odluči prekinuti tu farsu i razvodi se od nje. Baš kada se počela sve više zaljubljivati u doktora Mišetića, Marina se rastuži kada joj David kaže da ipak odlazi raditi u inozemstvo. Mihajlo se suočava sa svojom kćeri Sarom te pod svaku cijenu želi da mu vrati dijamante koje je tako bezobrazno ukrala. Milena ne može vjerovati da se zavodnica Aleksandra sada prebacila na njezina sina Mihajla te ne podržava njihovu vezu. Nemoćni Lazar ne vidi izlaz iz situacije u kojoj se nalazi pa se obraća Mitru za pomoć.

 • Sezona 1, Epizoda 119 / 180

  Pet 18.10.2019. 20:10

  RTL Passion

  Milena postaje jako sumnjičava i inzistira da joj Dijana kaže čije dijete zapravo nosi. Lukavi Mihajlo dolazi Lazaru po novac koji smatra da mu pripada, a Aleksandra odluči testirati tu veliku Mihajlovu ljubav i privrženost. Sestra Darinka ima jednu posebnu zamolbu za Davida i Marinu, a Grga nije posve iskren prema Zoe, što bi mogli izazvati dodatne probleme u njihovu odnosu.

 • Sezona 1, Epizoda 120 / 180

  Pon 21.10.2019. 19:20

  RTL Passion

  Lazar dobiva poziv koji se ne odbija, a Zoe shvaća da Grga zapravo nije onakav kakvim se predstavlja. Mihajlo dolazi Aleksandri u hotelsku sobu, a umjesto njegove seksepilne ljubavnice, u sobi ga dočeka samo njezino oproštajno pismo. Dok Sava nagovara Saru da mu pomogne dovesti Mihajla u klopku, Milena likuje nad Dijaninom nemoći.

 • Sezona 1, Epizoda 121 / 180

  Pon 21.10.2019. 20:10

  RTL Passion

  Udaje se simpatična sestra Darinka na čije vjenčanje, na Leino veliko zadovoljstvo, dolazi i Lazar te se tom prilikom ponovno zbližavaju. Uskoro Lea shvaća kako njezina svađa s Marinom uistinu nema smisla pa se odluči pomiriti sa svojom najboljom prijateljicom, a Lazar ima jednu veliku zamolbu za Davida. Zoe se naljuti kada se Grga pojavi nepozvan na Darinkinu vjenčanju, Sava se priprema za konačnu osvetu svom bivšem šefu Mihajlu, a netrpeljivost između Milene i Dijane postaje sve veća.

Prošle epizode

 • Sezona 1, Epizoda 180 / 180

  Pet 19.07.2019. 20:00

  RTL

  Dijana ima poseban poklon za Milenu, a zaljubljeni Momo iznenada zaprosi Dijanu. Potom pratimo zbivanja šest mjeseci kasnije. Kalemberovi i Crnkovići imaju veliko obiteljsko okupljanje. Ven se javlja Zoe iz Amerike. Biba i Pero imaju nezgodu na putu do lovačke kuće. Lea dobiva trudove, ali i neočekivanu pomoć.

 • Sezona 1, Epizoda 179 / 180

  Čet 18.07.2019. 20:05

  RTL

  Lazar mora otići natrag u Beograd kako bi pomogao Dijani. Klara potiče Zlatka da se javi Nastasji. Lea odlučuje gdje će ona i Lazar živjeti u budućnosti, a Dijana se nađe pred teškim izborom. Momo pita Saru za stručno mišljenje, a Zoe razgovara s obitelji u vezi svoga daljnjeg obrazovanja.

 • Sezona 1, Epizoda 178 / 180

  Sri 17.07.2019. 20:05

  RTL

  Dijana se neugodno iznenadi kada dozna za sve dugove koje je naslijedila od Mihajla. Zoe treba Venovu pomoć oko tajanstvenog poklona za Leino vjenčanje. Zlatko je šokiran otkrićem da je Nastasja živa. Milena ima velike planove za budućnost. Lea odlazi na ultrazvuk, gdje doznaje spol svog budućeg djeteta.

 • Sezona 1, Epizoda 177 / 180

  Uto 16.07.2019. 20:05

  RTL

  Lazar i Mihajlo spašavaju Zoe iz nevolje koja ju je snašla, uslijed čega se jedan od njih dvojice nađe u ozbiljnoj opasnosti. Nevenka priskače Klari u pomoć nakon što joj pukne vodenjak. Ven posjećuje svog tatu Zlatka u zatvoru kako bi mu prenio sretnu vijest. Milena napokon pronalazi zajednički jezik s Aleksandrom.

 • Sezona 1, Epizoda 176 / 180

  Pon 15.07.2019. 20:05

  RTL

  Zaljubljeni i sretni, Lea i Lazar održavaju intimnu ceremoniju vjenčanja. Aleksandra se oprašta od svog radnog mjesta, a potom odlazi u lovačku kuću te ondje unese nemir. Mihajlo ponovno stiže nenajavljen na Leino i Lazarovo vjenčanje, ali s drugačijim namjerama nego prvi put. Zoe se nađe u životnoj opasnosti.