Pogrešan čovjek

60 min | dramska serija | Hrvatska | 2018

Ponedjeljak - petak u popodnevnom terminu

Autor
Jelena Veljača, Milo de Grisogono

Redatelj
Kristijan Milić, Goran Rukavina, Ivan Pavličić, Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Nebojša Radosavljević Čupko

Glavni pisci
Diana Pečkaj Vuković, Zrinka Pavlić

Uloge
Ivana Roščić, Emir Ćatović, Bojana Gregorić Vejzović, Dražen Čuček, Dora Dimić Rakar, Roko Sikavica, Igor Kovač, Bruna Bebić, Anja Matković, Petar Benčina, Marko Nikolić, Dara Džokić

Gledaj na RTLplay

Nadolazeće epizode

 • Sezona 1, Epizoda 3 / 180

  Sri 26.02.2020. 12:20

  RTL Adria

  Nakon što je saznao da je Lea silovana, Lazar u Beogradu dolazi na vrata svom bratu Mihajlu što završava tučnjavom. Ponovni susret s obitelji posebno emotivno proživljava Lazarova i Mihajlova majka Milena te Dijana, nekadašnja Lazarova djevojka, a sada supruga njegova brata. Iako se njegovi roditelji protive vezi sa Zoe, Ven je ustrajan u namjeri da ostane s njom. Svojim iskrenim emocijama najprije dobiva zeleno svjetlo kod Marine, Leine najbolje prijateljice, a potom i kod Lee. No Zoe više od bolesti i problema s Venom brine što se događa s njezinim tatom.

 • Sezona 1, Epizoda 4 / 180

  Sri 26.02.2020. 13:10

  RTL Adria

  U obitelji Crnković vlada napetost, a Dijana i Mihajlo sve se više svađaju. Uz to, Lazar primjećuje i da Dijana previše pije. Unatoč sumnjama, Lazar je odlučan podnijeti žrtvu i krenuti u Zagreb kako bi se podvrgnuo testiranju i saznao može li donirati bubreg. Lea ostvaruje sve dublji odnos s liječnikom Mišetićem koji brine o njezinoj kćeri. Zoe je fokusirana na upoznavanje s Lazarom i ima velika očekivanja od tog susreta. No Lea je zabrinuta za nju jer se boji da će je prevelike emotive napetosti dovesti u još gore zdravstveno stanje što se uskoro pokaže točnim.

 • Sezona 1, Epizoda 5 / 180

  Sri 26.02.2020. 18:05

  RTL Adria

  Lazar je stigao u Zagreb. Saznaje da je Zoe pozlilo tijekom noći te da su je hitno prebacili u bolnicu. U razgovoru s Davidom saznaje za proceduralnu obavezu – mora biti službeno upisan kao Zoein roditelj kako bi mogao donirati organ ukoliko se pokaže kompatibilnim donorom. Lea je šokirana tom spoznajom. Mihajlo šalje Nastasju i Savu u Zagreb. Moraju saznati kojim je poslom Lazar stigao tamo. Zoeina želja konačno se ostvaruje i ona upoznaje Lazara.

 • Sezona 1, Epizoda 6 / 180

  Sri 26.02.2020. 18:50

  RTL Adria

  Svi prisutni zatečeni su međusobnim susretom u bolnici. Biba je izvan sebe – niti joj je Lea rekla da je Zoe završila u bolnici niti zna zašto je Zoe završila u bolnici. No trenutno ju najviše zanima tko je Lazar ni zašto je tu. Nastasja i Sava saznaju gdje je odsjeo Lazar te gdje je Lein stan i trude se prikupiti što više informacija za Mihajla. Marina upoznaje Livija na zabavi, a među njima se stvari brzo rasplamsaju. Zoe i Ven su sretni, zaljubljeni i veseli unatoč bolesti, a on joj je velika podrška. Zoe poziva Lazara u stan jer ga želi bolje upoznati. Biba i Pero šokirani su kada od Lee doznaju da je čovjek protiv kojeg je svjedočila na sudu i osuđeni ubojica – otac njihove unuke.

 • Sezona 1, Epizoda 7 / 180

  Čet 27.02.2020. 18:05

  RTL Adria

  Zoe je ljuta na majku, ali i sretna što je napokon upoznala svoga oca. Lea počinje sumnjati u svoju odluku te smatra da je pogriješila što je Lazara opet uvukla u svoj život. Dijana i Mihajlo odluče doći u Zagreb. Lea i Keti, Venova majka, imaju različite poglede na vezu između Zoe i Vena, a njihov se razgovor brzo zaoštrava i ne sluti na dobro. Mihajlo u Zagrebu poziva brata Lazara na večeru i planira ga ucijeniti Dijanom.

 • Sezona 1, Epizoda 8 / 180

  Čet 27.02.2020. 18:50

  RTL Adria

  Mihajlo napada Lazara da svojim ponašanjem budi traume iz prošlosti i da će povrijediti obitelji, ali Lazaru je jasno da njegov brat samo pokušava spasiti sebe. Lea je potištena jer je Zoe ljuta zbog Lazara. Ven bježi iz škole, ne mari za maturu, što zabrinjava Keti i Zlatka. Ljutiti Zlatko odluči kazniti svog sina i podere Zoein portret koji je Ven nacrtao. Doktor Mišetić obavještava Leu i Lazara da je upravo Lazar savršen donor za Zoe. Crni je spreman napraviti sve kako bi spasio Zoe.

 • Sezona 1, Epizoda 9 / 180

  Pet 28.02.2020. 18:05

  RTL Adria

  Zoe dolazi tražiti Vena koji joj se ne javlja na mobitel, ali na vratima je otpili Zlatko. Zlatko pak prati Vena u školu jer se želi uvjeriti da ide na nastavu, a u školi sreće Leu i uvjerava je da Zoe i Ven moraju prekinuti svoju besmislenu vezu. Lea ne vidi ništa loše u tome, a njihova prepirka završava tako da ih ravnatelj škole mora smirivati. Nastasja u školi pokušava izvući informaciju o Lei od ravnatelja Župića i odmah ima sreću - nakon svađe u školskom hodniku prati Zlatka u obližnji kafić kako bi od njega izvukla još informacija o Lei. Među njima se razvija privlačnost i provode noć zajedno.

 • Sezona 1, Epizoda 10 / 180

  Pet 28.02.2020. 18:55

  RTL Adria

  Lea je zabrinuta pa se kod Davida raspituje o Zoeinim terapijama i samoj operaciji. Zahvaljuje mu na svemu što je napravio za njih i vratio im nadu... On se brani da mu je to dužnost i da bi to svatko napravio. Liječnik joj poklanja knjigu, a Crnom ne promiče bliskost koja se razvija između Lee i Davida.

  Dijana nije dobro, pije zajedno tablete i alkohol. Da stvar bude gora, zabrinuta Dijana pokušava naći Saru, koja se ne javlja. Dobiva poziv od policije koja je obavještava da je Sara zadržana u pritvoru nakon racije u jednom kafiću jer je zatečena s narkoticima. U očaju moli Lazara za pomoć i on kreće za Beograd…

 • Sezona 1, Epizoda 1 / 180

  Sub 29.02.2020. 10:20

  RTL Adria

  Nakon što Lei u banci odbiju odobriti još jedan kredit, ona odlazi pozajmiti novac od svoje majke, ali ubrzo zažali što je tražila Bibinu pomoć. Zoe, Leina kći, onesvijesti se u parku tijekom vožnje s Venom. U bolnici se pokaže da Zoe ima problema s bubrezima, a za oporavak joj je potrebna transplatacija. No gdje je donator? Vođena brigom i ljubavlju prema kćeri, Lea se odluči suočiti s duhovima prošlosti te odlazi u Crnu Goru kako bi pronašla Lazara, svoju mladenačku ljubav i Zoeinog oca. Lazar, svima poznatiji kao Crni, živi na osamljenom svjetioniku, a susret s Leom ne prolazi u dobrom raspoloženju. Optužuje ju da mu je upropastila sportsku karijeru i osudila ga na robiju, a ona njega da ju je silovao prije 16 godina.

 • Sezona 1, Epizoda 2 / 180

  Sub 29.02.2020. 11:00

  RTL Adria

  Nakon što Lei u banci odbiju odobriti još jedan kredit, ona odlazi pozajmiti novac od svoje majke, ali ubrzo zažali što je tražila Bibinu pomoć. Zoe, Leina kći, onesvijesti se u parku tijekom vožnje s Venom. U bolnici se pokaže da Zoe ima problema s bubrezima, a za oporavak joj je potrebna transplatacija. No gdje je donator? Vođena brigom i ljubavlju prema kćeri, Lea se odluči suočiti s duhovima prošlosti te odlazi u Crnu Goru kako bi pronašla Lazara, svoju mladenačku ljubav i Zoeinog oca. Lazar, svima poznatiji kao Crni, živi na osamljenom svjetioniku, a susret s Leom ne prolazi u dobrom raspoloženju. Optužuje ju da mu je upropastila sportsku karijeru i osudila ga na robiju, a ona njega da ju je silovao prije 16 godina.

Prošle epizode

 • Sezona 1, Epizoda 180 / 180

  Pet 19.07.2019. 20:00

  RTL

  Dijana ima poseban poklon za Milenu, a zaljubljeni Momo iznenada zaprosi Dijanu. Potom pratimo zbivanja šest mjeseci kasnije. Kalemberovi i Crnkovići imaju veliko obiteljsko okupljanje. Ven se javlja Zoe iz Amerike. Biba i Pero imaju nezgodu na putu do lovačke kuće. Lea dobiva trudove, ali i neočekivanu pomoć.

 • Sezona 1, Epizoda 179 / 180

  Čet 18.07.2019. 20:05

  RTL

  Lazar mora otići natrag u Beograd kako bi pomogao Dijani. Klara potiče Zlatka da se javi Nastasji. Lea odlučuje gdje će ona i Lazar živjeti u budućnosti, a Dijana se nađe pred teškim izborom. Momo pita Saru za stručno mišljenje, a Zoe razgovara s obitelji u vezi svoga daljnjeg obrazovanja.

 • Sezona 1, Epizoda 178 / 180

  Sri 17.07.2019. 20:05

  RTL

  Dijana se neugodno iznenadi kada dozna za sve dugove koje je naslijedila od Mihajla. Zoe treba Venovu pomoć oko tajanstvenog poklona za Leino vjenčanje. Zlatko je šokiran otkrićem da je Nastasja živa. Milena ima velike planove za budućnost. Lea odlazi na ultrazvuk, gdje doznaje spol svog budućeg djeteta.

 • Sezona 1, Epizoda 177 / 180

  Uto 16.07.2019. 20:05

  RTL

  Lazar i Mihajlo spašavaju Zoe iz nevolje koja ju je snašla, uslijed čega se jedan od njih dvojice nađe u ozbiljnoj opasnosti. Nevenka priskače Klari u pomoć nakon što joj pukne vodenjak. Ven posjećuje svog tatu Zlatka u zatvoru kako bi mu prenio sretnu vijest. Milena napokon pronalazi zajednički jezik s Aleksandrom.

 • Sezona 1, Epizoda 176 / 180

  Pon 15.07.2019. 20:05

  RTL

  Zaljubljeni i sretni, Lea i Lazar održavaju intimnu ceremoniju vjenčanja. Aleksandra se oprašta od svog radnog mjesta, a potom odlazi u lovačku kuću te ondje unese nemir. Mihajlo ponovno stiže nenajavljen na Leino i Lazarovo vjenčanje, ali s drugačijim namjerama nego prvi put. Zoe se nađe u životnoj opasnosti.