Emir Ćatović o društvenim mrežama: 'Ne koristim ih i to mi je pomoglo da bolje razumijem lik Crnog'

Glavni lik serije

Emir Ćatović o društvenim mrežama: 'Ne koristim ih i to mi je pomoglo da bolje razumijem lik Crnog'

Markantni Crnogorac, koji u dramskoj seriji tumači lik tajanstvenog Lazara Crnkovića - Crnog, u stvarnom životu ponekad također voli zadržati detalje iz privatnog života daleko od očiju i ušiju javnosti.

Glumca Emira Ćatovića publika je zavoljela već na početku prikazivanja serije 'Pogrešan čovjek' jer ih je oduševio svojim talentom i ulogom skromnog, dobrog i tajanstvenog - Crnog. Iako se Emir po mnogočemu razlikuje od uloge koju tumači, kod njega je uvijek prisutna umjerena doza samozatajnosti.

"Nikad nisam imao percepciju da budem poznat, uvijek mi je bilo najvažnije da dobro radim to što radim, odnosno da pošteno radim svoj posao", kazao je Ćatović, koji je nedavno i u intervjuu za srpski magazin Hello izjavio kako nije čovjek od senzacije te da ne može shvatiti koga briga što on, primjerice, radi u pet sati poslijepodne. 

Tako se može objasniti i činjenica da popularni crnogorski glumac ne koristi društvene mreže iako bi brojni obožavatelji bili presretni kada bi ga mogli "pratiti".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pogrešan čovjek (@pogresancovjekrtl) on Nov 25, 2018 at 3:17am PST

"Kad je o društvenim mrežama riječ, nemam ništa protiv, iako ih ne koristim. U neku mi je ruku to i pomoglo da bolje razumijem koliko je lik kojeg tumačim izoliran od svijeta", objasnio je Emir.

Novosti o glumcima i seriji možete pratiti na službenom Instagram profilu serije 'Pogrešan čovjek'.

RTL će od 10. do 27. siječnja 2019. prenositi Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce koje se održava u Njemačkoj i Danskoj. Osim prijenosa rukometnih utakmica, sve zanimljivosti i aktualnosti vezane uz prvenstvo gledatelji će moći pratiti i u posebnoj studijskoj emisiji 'Vrijeme je za rukomet!'. 

Zbog rukometne groznice koja će zavladati, idući tjedan se neće prikazivati RTL-ova popularna dramska serija 'Pogrešan čovjek', a nove zaplete vaših omiljenih likova moći ćete pratiti već 22. siječnja!

Reci što misliš!