Red snimanja, red smijeha: Ivana Roščić otkrila tko je glavni zabavljač na setu!
RTL

Nije im nikad dosadno

Red snimanja, red smijeha: Ivana Roščić otkrila tko je glavni zabavljač na setu!

Ekipa serije „Pogrešan čovjek“ od kolovoza u Beogradu predano snima, a kada toliko vremena provedete zajedno, jasno je da s kolegama postanete kao obitelj.

Iako su snimajući dani dugi, ekipa uvijek između snimanja scena pronađe vremena za zezanciju i opuštanje. Glavna glumica Ivana Roščić, koja igra lik Lee Kalember, otkrila je i tko je glavni zabavljač na setu.

„Uvijek se nađe vremena za zezanciju i šale, mada svakako bude i napetih dana. Igor Kovač je apsolutni pobjednik za podizanje atmosfere, ako je gitara u blizini, onda često glumačka soba bude ispunjena i pjesmom“, kaže Ivana.

Njezin sugrađanin, Splićanin Roko Sikavica, igra lik Vena, mladića zaljubljena u Leinu kćer.

„Ovih dana imam malo manje scena za snimanje tako da trenutačno provodim najviše vremena s Draženom Čučekom i jako nam je zanimljivo“, kaže Roko koji sa svojim televizijskim tatom Zlatkom ima odličan odnos kada se kamere ugase. Tako je, primjerice, proteklog petka ekipa uživala u zajedničkoj proslavi zadnjeg snimajućeg dana za Anju Matković i Igora Kovača, koji igraju Marinu i dr. Davida Mišetića.

Odličnu atmosferu sa seta ekipa glumaca prenijela je i na ekran, a ovotjedne epizode donose dramatične situacije. Lea je sve bliže saznanju da je Crni nije silovao, Zlatko se ne miri s činjenicom da će dobiti dijete, a Mihajlo ne miruje ni kad je u zatvoru.

Pratite seriju „Pogrešan čovjek" od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!