Iza kamera 'Pogrešnog čovjeka': Mrze li se doista Dijana i Mihajlo i zašto Dora ima fotoaparat u rukama?

Na setu serije

Iza kamera 'Pogrešnog čovjeka': Mrze li se doista Dijana i Mihajlo i zašto Dora ima fotoaparat u rukama?

Zanima li vas što se događa na setu neke serije kada se ugase kamere? Gdje glumci uče tekst? Vole li se zapravo oni koji se u seriji ne podnose?

Možda vam odgovore na neka pitanja donesu fotografije sa seta serije „Pogrešan čovjek“, koju možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

 Tko se još s kim dobro slaže, tko se bavi fotografijom na setu, a tko ne skida osmijeh s lica, provjerite u našoj fotogaleriji!Vječno pitanje: kako glumci mogu naučiti puno teksta, možda postaje nešto jasnije kad vidite da se taj tekst uči posvuda - tako je Mihajlo uhvaćen da ga uči na bolničkom hodniku, a nerijetko ga ponavlja i s glumcima s kojima igra u datoj sceni.Iako snimanja ponekad počnu u cik zore, a završe kasno navečer, za glumačku, ali i tehničku ekipu, to nikako ne znači da se ne stignu i zezati.

pogresan covjek na setu

Naš je fotograf tako uhvatio Mihajla i Bojanu, odnosno glumce Petra Benčinu i Bojanu Stefanović, kako umiru od smijeha dok snimaju ozbiljnu scenu. Dok je u seriji njihov odnos na klimavim nogama s naznakama mržnje, Bojana i Petar odlično se slažu iza kamere. Baš kao Roko Sikavica i Dražen Čuček, koji u seriji igraju sina i oca. Dok su pred kamerama kao pas i mačka, mimo seta su prave kolege.

Reci što misliš!