Lea će se udati za Mihajla? Na Instagramu osvanula fotografija koja je zabrinula obožavatelje serije!
Instagram

Pogrešan čovjek

Lea će se udati za Mihajla? Na Instagramu osvanula fotografija koja je zabrinula obožavatelje serije!

Lea Kalember (Ivana Roščić) nedavno je doznala pravu istinu o nesreći koja ju je snašla prije 16 godina, a glavni krivac je Mihajlo Crnković (Petar Benčina).

Nakon toga je ponovno počela osjećati ljubav prema njegovu bratu Lazaru Crnkoviću - Crnom (Emir Ćatović), zbog kojeg je čak ugrozila svoj brak s Davidom Mišetićem (Igor Kovač).

Gledatelji na malim ekranima trenutno prate tu totalnu ljubavnu zavrzlamu, a kada je na Instagramu osvanula fotografija na kojoj poziraju Mihajlo i Lea u vjenčanici, obožavatelji serije ostali su potpuno šokirani - hoće li se Lea stvarno udati za Mihajla ili je to sve samo šala sa seta?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pogrešan čovjek (@pogresancovjekrtl) on Mar 14, 2019 at 2:08am PDT

"Nije moguće", "Ovo je sve napetije, nestrpljiva sam jako, jedva čekam nove nastavke", "Nisam ovo očekivala, nadam se da se Lea neće udati za Mihalja, nadam da će se vjenčati Lazar i Lea" - samo su neki od komentara vjernih gledatelja koji su se zabrinuli, dok su drugi ipak malo sumnjičavi prema toj objavi.

"Ovo je fotka 'iza kamera' sa snimanja epizode vjenčanja Lee i Lazara, a Petar je objavio fotku da zahukta atmosferu, malo se našalio s gledateljima", jedan je od komentara ispod objavljene fotografije Petra i Ivane.

Tko je u pravu i što će se pokazati kao istinito, doznat ćete samo ako pratite nove nastavke popularne dramske serije 'Pogrešan čovjek' od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

Reci što misliš!