Zadnji dan snimanja izazvao erupciju emocija na setu 'Pogrešnog čovjeka'
RTL

Posljednja klapa

Zadnji dan snimanja izazvao erupciju emocija na setu 'Pogrešnog čovjeka'

Posljednja scena RTL-ove popularne dramske serije, koja od ponedjeljka do četvrtka oduševljava gledatelje pred malim ekranima, snimljena je u četvrtak, 11. travnja. Upravo su se tim povodom okupila brojna poznata glumačka imena koja surađuju na seriji, a sve kako bi zajedno obilježili taj uistinu poseban trenutak koji će im zauvijek ostati u lijepom sjećanju.

U četvrtak ujutro u 7.00 sati započeo je snimajući dan baš kao i svaki do sada, no ovog puta glumci su znali kako im je to posljednji dan na setu dramske serije 'Pogrešan čovjek'. Pripreme su tekle kao i inače, tekst se ponavljao, scene pripremale i tako sve do zadnje nakon koje su krenule emocije koje nitko od prisutnih nije mogao zadržati. Ni glumci, ni produkcijska ekipa koja ih je cijelo ovo vrijeme pratila iza kamera.Ivana Roščić, Emir Ćatović, Ornela Vištica, Petar Benčina, Dara Džokić i Branislav Lečić bili su samo neki od glumaca koji su među posljednjima napustili set serije sa sjetom u srcu, ali velikim osmjehom na licu jer su znali da su napravili dobar posao.

Iako se kao likovi u seriji pojedini glumci ne slažu, zbog tako zadanih uloga, iza kamera su svi postali dobri prijatelji koji će se nastaviti družiti i nakon završetka projekta.

Dramsku seriju 'Pogrešan čovjek' pratite od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

Pogrešan čovjek

 

Reci što misliš!