Ostani doma
Na snimanju 'Pogrešnog čovjeka': Dok je kamera uključena, sve je drama, a kad je isključena, sve je komedija
RTL

Stvarnost ili fikcija?

Na snimanju 'Pogrešnog čovjeka': Dok je kamera uključena, sve je drama, a kad je isključena, sve je komedija

Pogledajte kako zapravo izgledaju scene koje gledate u omiljenoj dramskoj seriji.

Popularna RTL-ova dramska serija 'Pogrešan čovjek' ušla je u finalni tjedan. Gledatelji će tako od ponedjeljka do petka u 20 sati u napetim posljednjim epizodama moći vidjeti rasplet ljubavne drame koju s velikim zanimanjem prati cijela zemlja. Iako su se mnogi povezali s likovima iz dramske serije te se s njima gotovo svakodnevno suosjećaju, svima je jasno kako su scene na malim ekranima jedno, a stvarnost na setu nešto potpuno drugačije. Tome svjedoče i fotografije napravljene posljednjih dana snimanja na setu 'Pogrešnog čovjeka'. 

I dok će gledatelji večeras pratiti napetu scenu i svađu između Aleksandre, Mitra i Milene, koja će se dogoditi usred ceremonije vjenčanja Lee i Lazara, glumci Ornela Vištica, Dara Džokić i Branislav Lečić tu su scenu potpuno ležerno odradili, što se vidi na fotografijama iza kulisa.

Kamera on:

Kamera off:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, ono što gledatelji ne vide, a najnormalnija je pojava na setu svake serije ili filma, je kako glumci usred snimanja malo zaborave tekst pa zavrie u "šalabahter".

O čemu se točno radi u prikazanim scenama, doznat ćete večeras u novoj napetoj epizodi serije 'Pogrešan čovjek' večeras u 20 sati na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!