Ostani doma
Njihova ljubav bila je jača od svih oluja: Lea i Lazar dočekali sreću uz svog sina

Živjeli su sretno...

Njihova ljubav bila je jača od svih oluja: Lea i Lazar dočekali sreću uz svog sina

Za pravu ljubav se treba boriti, od nje ne treba nikad odustati…

No kad nevolje naiđu i one ljubavi u koje biste se zakunili – pucaju. No ljubavna priča Lazara i Lee pokazala je da nema prepreka kad srce nešto žarko želi.

Njihova ljubavna priča preživjela je 10 godina zatvora, teške optužbe, sve Mihajlove spačke pa čak i druge partnere. Sve je počelo na brucošijadi kada je tada 18-godišnja Lea upoznala Crnog, perspektivnog vaterpolista, koji je te kobne večeri optužen za smrt svog kolege iz reprezentacije. Upravo je Lea bila ta koja je na suđenju optužila Crnog za silovanje i ubojstvo. No 16 godina kasnije, očajnički ga ja došla tražiti na svjetionik na kojem je boravio kako bi spasila svoju kćer Zoe za koju je dotad mislila da je Lazareva. Kasnije se pokazalo da je Mihajlo bio taj koji je silovao Leu i da je Zoe njegovo dijete, ali Lazar je Lei sve oprostio i volio je čak i kad se udala za liječnika Davida Mišetića.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lea je ipak shvatila voli samo Crnog, a nakon brojnih prepreka njih dvoje su napokon dočekali da slobodno mogu uživati u svojoj ljubavi uz sina Branimira.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!