Ostani doma
Posao i karijere

Zainteresirani ste za rad na RTL-u?

 

 Tražite zaposlenje, nove izazove ili ste još uvijek student i želite stjecati radna iskustva?

 

Mi smo tim od 300 profesionalaca koji svojom strašću i entuzijazmom postiže izvrsne rezultate.

 

Cijenimo poduzetan i proaktivan pristup radnim zadacima te timski duh i dobru suradnju. Važne su nam izražene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, kao i odgovornost - prema poslu, kolegama i korisnicima.

 

Otvoreni smo za nove i drugačije ideje koje izlaze iz okvira uobičajenog. Potičemo osobni rast i razvoj, te nesebično dijelimo znanje.

 

Cijenimo osobne vrijednosti i poštujemo sebe i druge u svemu što radimo. Kod nas je dinamično, radi se profesionalno, a svojim angažmanom otvarate si prilike za razvojem i napredovanjem, kako unutar naše kuće tako i unutar grupacije kojoj pripadamo.

 

Pridružite nam se i postanite dio tima vrhunskih profesionalaca!

 

RTL Hrvatska jedna je od vodećih medijskih kuća u Hrvatskoj.

 

Naš cilj je biti pouzdan partner svima – korisnicima, klijentima i zaposlenicima. Vodimo se željom izgradnje prepoznatljivosti, poslovne izvrsnosti i društvene odgovornosti, a sve kako bi našim gledateljima ponudili najkvalitetniji TV program i digitalni sadržaj, a našim klijentima najbolju i najefikasniju platformu za prijenos komercijalnih poruka.

 

Svakodnevno smo prisutni u komunikaciji s našim gledatelja, osiguravajući im zabavni i informativni sadržaj na sve većem broju programa i platformi. S tri besplatna nacionalna kanala, tri IPTV kanala i jednim internacionalnim kanalom te digitalnom platformom RTL Play, RTL Hrvatska je najjača medijska televizijska kuća u Hrvatskoj.