Posao i karijere
Natječaji

Natječaji

Social Media Manager (M/Ž)

RTL Hrvatska traži osobu (M/Ž) koja bi radila u Odjelu digitalnih medija na poziciji Social Media Manager.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Potrebno je prethodno radno iskustvo s planiranjem, kreiranjem, optimizacijom i distribucijom sadržaja na društvenim mrežama, izradom analiza i izvještaja na području društvenih mreža, postavljanjem i optimizacijom oglasnih kampanja na društvenim mrežama te korištenjem alata za praćenje i analizu online prisustva.
Imate iskustvo rada u medijima, a gore navedene poslove imate u malom prstu? Želite raditi na zanimljivim i dinamičnim projektima? Pošaljite nam svoj životopis na mail adresu: human.resources@rtl.hr s naznakom Social media manager.

RTL Hrvatska traži studente (M/Ž) koji bi radili u Odjelu digitalnih medija

RTL Hrvatska traži studente (M/Ž) koji bi radili u Odjelu digitalnih medija na poziciji Junior Social media manager. Imaš li već iskustva u vođenju komunikacije na društvenim mrežama i kreiranju digitalnog sadržaja?

Tražimo studente kojima kreativnost nije problem, razumiju web analitiku, imaju dobro znanje engleskog jezika i žele raditi u dinamičnom i izazovnom međunarodnom okruženju.

Molim vas da sve prijave sa životopisom šaljete isključivo na mail domagoj.vidovic@rtl.hr s naznakom Social media.

 

 

 

________________________________________________________________

Ako trenutno nema oglašenih natječaja za radna mjesta koja odgovaraju području Vašeg interesa, pošaljite nam svoju otvorenu ponudu i životopis na ovom linku.

RTL GRUPA

Ukoliko ste zainteresirani za otvorena radna mjesta u RTL Grupi, kliknite ovdje.