Ostani doma
Prava žena
Tko je zapravo Vuk?

Tumači ga Andrej Dojkić

Tko je zapravo Vuk?

U Natašin život iznenada se vratio stari prijatelj s kojim je dijelila i najintimnije tajne. Nakon što Vuk pomogne Danijeli da se otarasi uhode, Nataša će ga zaposliti na setu showa na poziciji najbližeg suradnika, ne znajući da će tako Vuk postati i prava prijetnja njezinoj vezi s Nikolom. Inteligentnog i nenametljivog bivšeg vojnika tumači vrlo uspješan glumac Andrej Dojkić.

Igor Vukić je bivši vojnik, danas tjelohranitelj, a još od srednje škole Natašin najbolji prijatelj. Nekoć su bili nerazdvojni, iako je on prema njoj gajio i romantične osjećaje koji su ostali neizgovoreni… Nataša i Vuk dijelili su i najintimnije tajne i brige, maštali o tome kako će promijeniti svijet svojim dokumentarcima i angažmanom u vojsci.

Međutim, nakon srednje škole Vuk je započeo svoju vojnu karijeru u zaraćenim regijama svijeta. Dobivao je priznanja i ordene za hrabrost i poštenje, ali je iz vojske otišao kada je shvatio da se ne bori za svoje ideale, već tuđe interese. Prođu mjeseci i godine, a da se Nataša i Vuk ne vide i ne čuju. No svaki put kad se sretnu, nastave kao da su se jučer vidjeli…

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad Danijela shvati da je uhodi nepoznat muškarac, Nataša joj priskoči u pomoć i pozove Vuka da diskretno riješi problem. Nataša mu ubrzo ponudi posao na setu showa „Prava žena“, kao svojoj desnoj ruci, što će ih još više zbližiti. No s vremenom će postati prava prijetnja Nikoli i njegovoj vezi s Natašom.  

Inteligentnog i nenametljivog muškarca s istančanom moći zapažanja, koji drži do moralnih vrijednosti tumači Andrej Dojkić, uspješan glumac koji je svoju prvu ulogu imao u RTL-ovoj seriji „Zabranjena ljubav“, i to prije nego što je upisao studij glume na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Dosad je glumio u nekoliko TV serija, poput „Novine“ i „Larin izbor“, ali i u brojnim kazališnim predstavama. Andrej je dobio Rektorovu nagradu 2007. za ulogu Orfeja u predstavi „Euridice“ na Dubrovačkim ljetnim igrama. Njegove značajnije filmske uloge su Leone Glembay  u „Miroslav Krleža: Gospoda Glembajevi“ i Anton Kikaš u ”Nisam se bojao umrijeti”. Mlađi naraštaj zaljubljenika u filmove njegov glas lako podsjeti na lik simpatičnog Kristoffa iz svjetski popularnog animiranog filma „Snježno kraljevstvo“.

Ne propustite pgledati Andreja u ulozi Vuka u novim epizodama serije 'Prava žena', od ponedjeljka 9. siječnja u 22:50 na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!