Ostani doma

Zubić vila

Tooth Fairy

101 min | igrani film, obiteljska komedija | SAD/ Kanada | 2010

Subota, 6. lipnja u 20 sati

Redatelj
Michael Lembeck

Uloge
Dwayne Johnson, Ashley Judd, Julie Andrews, Stephen Merchant, Seth MacFarlane, Billy Crystale Ryan Sheckler, Chase Ellison

Ova zubić vila ne sakuplja, već izbija zube. 

Derek Thompson (Dwayne Johnson) je opaka zvijezda hokejaške američke momčadi. Poznat po svojoj agresivnosti na ledu, Derek je prozvan Zubić Vilom. Jedne noći Derek ukrade šestogodišnjoj kćeri svoje djevojke Carly (Ashley Judd) novac, tvrdeći da zubić vila ne postoji. Nešto kasnije iste noći, na njegovom jastuku je ostavljena poruka, Thompsonu zagonetno narastu krila te se nađe u zemlji zubić vila. Tamo upozna Tracyja (Stephan Merchant), koji je zadužen za njegov slučaj, te glavnu zubić vilu Liliy (Julie Andrews), koja ga optuži da djeci bezrazložno ruši snove zbog čega ga osudi na dva tjedna života zubić vile.

U velikom obiteljskom kino hitu iz 2010., zabavnoj obiteljskoj fantaziji koja nam poručuje da je u redu imati i težiti ostvarenju snova, niz trenutno popularnih i legendarnih glumaca podijelilo je glavne role. Kao da su nam producenti željeli poručiti da film nema generacijske granice, uloge su pripale snažnom Dwaynu Johnsonu, poznatijem kao The Rock, slavnoj Ashey Judd, legendi filma Julie Andrews, Sethu MacFarlenu te Stephanu Merchantu, autoru i producentu koji nam je zajedno s Rickyjem Gervaisom donio „The Office“, „Extras“, „Life's too short“, „An Idiot Abroad“.