Auti 2

Cars 2

114 min | igrani film, animirani | SAD | 2011

Subota, 24. kolovoza u 20 sati

Redatelj
John Lasseter, Brad Lewis

Uloge
Leon Lučev, Žarko Potočnjak, Zijad Gračić, Alma Prica, Livio Badurina, Stephan Macchi, Tarik Filipović, Željko Vela, Enes Vejzović, Goran Karan, Matija Lovrec

U svijetu utrka prijatelji će naletjeti na svijet špijunaže!

Munjevitog Jurića, trkaći automobil, na utrku svjetskog Grand Prixa izazvao je talijanski trkaći auto pa Jurić sa svojim prijateljem, kamionom za vuču Šlepom i ostalim prijateljima iz Kurble Bistre kreće prema Tokiju. U međuvremenu, pokvareni auti, koje predvodi genijalan, ali zao profesor, žele osigurati profit od nafte preko elektromagnetskog odašiljača koji se nalazi skriven u kameri, s namjerom destabilizacije goriva koje trkaći automobili koristite na Grand Prixu.

Iz studija Pixar i Walt Disney u kina je 2011. stigao nastavak popularnog filma „Auti“, ponovno u režiji Johna Lassetera („Priča o igračkama 1 i 2“, Život buba“), kojemu je ovog puta pomogao Brad Lewis. Još se jednom potvrdilo koliko mališani vole ovu priču pa je nastavak franšize („Auti 3“ najavljen za 2017.) bio osiguran. Likovi iz prvog dijela, naravno, ponovno su s nama, uz neke nove likove, što znači još više zabave i još više ludorija. U svakom slučaju, ako se vašem mališanu svidio prvi dio iz 2006., nastavak, sinkroniziran i na hrvatski, zasigurno će obožavati!