Ostani doma

Krampus - TV premijera

Krampus

100 min | igrani film, horor/ komedija | SAD | 2015

Nedjelja, 24. siječnja u 22 sata

Redatelj
Michael Dougherty

Producent
Todd Casey, Michael Dougherty, Zach Shields

Uloge
Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Emjay Anthony, Stefania LaVie Owen, Krista Stadler

Ne želite se naći na njegovoj listi…

Nakon što se Maxova (Emjay Anthony) disfunkcionalna obitelj žestoko posvađa tijekom blagdana, on se silno razočara i izgubi vjeru u čaroliju Božića. No njegov nedostatak blagdanskog duha oslobađa gnjev nemilosrdnog Krampusa – strašne utvare i demonske sile drevnog zla koja kažnjava sve one koji ne vjeruju. Vrata pakla sada su otvorena, a blagdanske ikone pretvaraju se u monstruozna bića, opsjedajući kuću nesložne obitelji i tjerajući sve članove da se bore jedni za druge ako žele izvući živu glavu.

Jako dobro ocijenjen i prihvaćen „Krampus“, mračna je priča bazirana na istoimenom biću iz pučke predaje, dobro poznatom i u našim krajevima. No osim što ga se može kategorijski spremiti pod horor, film ima i svoju humornu stranu, koja ga jasno čini još zabavnijim. Ovaj humorni horor iz 2015. godine, koji stiže iz pera redatelja Michaela Doughertyja, („Superman: Povratak“ i „X-men: Apokalipsa“) te scenarista Todd Caseyja i Zacha Shieldsa, a okupio je poznatu glumačku ekipu, na čelu s hvaljenom Toni Colette („Muriel se udaje“, „Šesto čulo“, „Sva lica Tare“), Adamom Scottom (Big Little Lies", Parks and Recreation"), mlađahnim, ali javnosti dobro poznatim Emjayem Anthonyjem („Chef“, „Zločeste mame“) te Conchatom Ferrell („Dva i pol muškarca“), neobična je priča o zastrašujućoj strani blagdana, koja će pružiti  zabavu ljubiteljima netradicionalnih blagdanskih filmova, posebno onima kojima je klasik Joea Dantea „Gremlini“ baš po njihovom guštu.