Ostani doma

Sve za lovu

ALL ABOUT THE BENJAMINS

95 min | igrani film, akcijska komedija | SAD | 2002

Subota, 19. lipnja u 20.15 sati

Redatelj
Kevin Bray

Uloge
Ice Cube, Mike Epps, Tommy Flanagan, Carmen Chaplin, Eva Mendes, Valarie Tae Miller, Anthony Giaimo, Jeff Chase, Roger Guenveur, Gino Salvano

Ljudi čine neobične stvari zbog novca. Iako se zbog love možete sprijateljiti s nekim tko vam je dotad bio neprijatelj, kako vjerovati u njegovu odanost ako znate da je on bivši varalica, spreman na sve kako bi izvukao korist i zaradio.

Plaćeni lovac na glave Bucum (Ice Cube) mrzi svoju profesiju i nada se da će pokrenuti vlastiti posao kao privatni detektiv. Na tragu je sitnog kriminalca i varalice Reggiea (Mike Epps) koji je pobjegao dok je bio pod jamčevinom. Kada u skladištu, usred pustinje, postanu svjedoci organizirane prijevare s dijamantima, pokušat će prevladati svoje neprijateljstvo i zajedno spriječiti pljačkaše u zlim namjerama.

"Sve za lovu" sjajan je duhoviti akcijski film pun jurnjave i lijepih žena. Ice Cube potvrdio se ovom ulogom kao velika glumačka zvijezda, ali i pokazao svoj talent kao suradnik u pisanju scenarija. Osim Ice Cubea, u filmu briljiraju Mike Epps, Eva Mendes, u ulozi ljupke i seksi Gine te Tommy Flannigan u ulozi nitkova. "Sve za lovu" odličan je filmski prvijenac Kevina Braya, koji se proslavio režirajući glazbene spotove zvijezda poput N'Sync, Jennifer Lopez, Whitney Houston, ali i serija „CSI: NY" i „Zone sumraka".