Ostani doma

Prebrzi i prežestoki

2 Fast 2 Furious

107 min | igrani film, akcijski | SAD/ Njemačka | 2003

Ponedjeljak, 10. siječnja u 20.45 sati

Redatelj
John Singleton

Uloge
Paul Walker, Tyrese Gibson, Cole Hauser, Eva Mendes, Ludacris, Thom Barry, James Remar, Devon Aoki, Amaury Nolasco, Michael Ealy

Koliko brzo je prebrzo?

Brian O'Connor (Paul Walker) traži šansu za iskupljenjem pa ponovno odlazi na tajni zadatak kako bi se ubacio u još jednu grupu uličnih entuzijasta brze i žestoke vožnje. Ovoga puta potraži pomoć bivšeg robijaša, Romana Piercea (Tyrese Gibson), te kolegice i agentice Monice Celemente (Eva Mendes) kako bi uhitio bossa Cartera Veronea (Cole Hauser), koji  je na čelu velike operacije krijumčenja droge.

Nakon što ga je prvi dio filma “Brzi i žestoki” proslavio, Vin Disel odustao je od pojavljivanja u drugom dijelu. Pa kako se lik kojeg je glumio, Dominic Torettom, ne pojavljuje u nastavku - “Prebrzi i prežestoki”, glavnu rolu preuzima Paul Walker, kao agent na tajnom zadatku. Redateljsku poziciju je zauzeo John Sigleton koji je snimio kultni “Boyz n The Hood”. No ono što je u potpunosti preuzeto od prvog dijela i zbog čega će se svi ljubitelji oktanskih ljubimaca oduševiti, jesu nesmiljene nedozvoljene ulične trke u nabrijanim mašinama u kojima uživaju zaljubljenici brzina. Uz nositelje glavnih uloga - Tyrese Gibson, Cole Hauser, Eva Mendes, u manjim ulogama pojavljuju se hip hop zvijezde Ludacris i Fabolous.