MMA KSW: Soldić vs. Pietrzak

sportska emisija | Velika Britanija/ Hrvatska | 2019

Nedjelja, 15. rujna u 00:30 sati

Voditelj
Antonio Vuksanović, Matija Blažičević

Ugledna poljska borilačka MMA promocija KSW svoj 50. događaj proslavit će 14. rujna u londonskoj Wembley Areni, kada je Roberto Soldić svoju velter titulu trebao braniti protiv 30-godišnjeg češkog borca Patrika Kincla (22-9). No Čeh je na treningu ozlijedio ligament na ruci pa je susret otkazan, a Soldić je dobio novog protivnika - Poljaka Michala Pietrzaka, s kojim ga čeka borba na istom mjestu, no borba je premještena u kategoriju do 80 kg i neće biti za titulu, tj. Soldić neće braniti pojas. Pietrzak (8-3-0) se inače bori u srednjoj kategoriji i na ogled sa Soldićem dolazi nakon tri uzastopne pobjede. Posljednju je zabilježio protiv sunarodnjaka Adriana Bleszynskog na Babilon MMA-u, koji se održao krajem svibnja.

Jedna od najvećih zvijezda KSW-a, nakon ekspresne pobjede u 90 sekundi u svibnju ove godine na KSW 49 protiv Krystiana Kaszubowskog, koji je do tada imao savršen omjer pobjeda i poraza, ponovno će se naći na borilištu te, iako se ne radi o borbi za pojas, kao što smo rekli, Poljak je opasan protivnik u naletu, koji će od Soldića zahtijevati puni angažman.

Nezaustavljivog i neuništivog Hrvata, kojeg nazivaju "RoboCop", moći ćete pratiti na RTL-u od 00:30 sati uz komentare Antonija Vuksanovića i Matije Blažičevića.