Ostani doma

Silvana bez lipe

Silvana sin lana

45 min | humorna dramska serija | Meksiko/ SAD | 2016

Autor
Fiorella Urioste

Redatelj
Luis Manzo, Ricardo Schwarz

Producent
Carmen Cecilia Urbaneja, Aimée Godínez

Uloge
Maritza Rodríguez, Carlos Ponce, Marimar Vega, Adriana Barraza

Najveća tv-mreža na španjolskom jeziku Telemundo poznata je po svojim iznimno uspješnim projektima poput "Kraljice juga", "Marine", "Tajne čokolade", a sad se ponose novim – serijom "Silvana bez lipe"!

Meksičku dramu s elementima humora o ljubavi fatalnog Manuela i bogatašice Silvane koja ostane bez novca gledatelji će moći gledati na RTL-u od 19. do 23. studenoga, te potom besplatno na web platformi RTLplay.

Producenti su okupili kremu latinoameričkoga glumišta, od Čilea i Argentine do Meksika, a najvažnije uloge pripale su pjevaču, modelu i zvijezdi telenovela - 46-godišnjem Portorikancu Carlosu Ponceu, 43-godišnjoj kolumbijskoj glumici Maritzi Rodríguez te 62-godišnjoj meksičkoj dramskoj umjetnici Adriani Barraza.

Carlosa ljubitelji sapunica dobro znaju iz brojnih serija poput "Tajna čokolade", "Skrivene strasti" i "Ljubav bez grijeha", a usporedno s karijerom u telenovelama probijao se u Hollywoodu. Od 1996. do 2010. godine bio je u braku s fotografkinjom Veronicom Ponce s kojom ima četvero djece, a nedugo nakon razvoda zaljubio se u kolumbijsku glumicu Ximenu Duque s kojom je bio šest godina. Trenutačno je u vezi sa 30-godišnjom meksičkom novinarkom Karinom Bandu.

Glavna protagonistica "Silvane bez lipe" Maritza Rodríguez uz glumu je najviše posvećena obitelji - suprugu Joshui Mintzu, jednom od šefova Telemunda, te njihovim blizancima, četverogodišnjim Akivi i Yehudi, a domaći je gledatelji pamte iz telenovele ‘Zamka’.

Slavna Adriana Barazza 2007. bila je nominirana za nagradu Oscar u kategoriji najbolje sporedne uloge za film "Babel" redatelja Alejandra Gonzáleza Iñárritua. Za istu je ulogu te godine dobila i nominaciju za Zlatni globus.