Ostani doma

Kronike zločina

Forensic Files

30 min | dokumentarno-kriminalistička serija | SAD/ Hrvatska | 2018

Utorak - četvrtak u kasnovečernjem terminu

Voditelj
Igor Ričko

Popularna dokumentarno-kriminalistička serija i u nadolazećoj sezoni donosi najintrigantnije slučajeve, teške zločine i misteriozne nesreće koje čekaju stručni tim forenzičara da ih riješe. A sve će slučajeve gledateljima približiti novi voditelj Igor Ričko!

 "Kronike zločina" (Forensic Files) američki je dokumentarac prikazan u obliku serije koja otkriva kako se zločini, misteriozne nesreće ili epidemije bolesti otkrivaju i rješavaju kroz forenzičke znanosti. Svaka epizoda donosi novi slučaj koji treba riješiti te ga prikazuje od početka do kraja – od istrage pa sve do zatvaranja slučaja. U seriji sudjeluju razni svjedoci, kao i istražitelji i znanstvenici, koji otkrivaju dokaze i slažu komadiće priče kako bi što vjernije riješili slučaj.

Kroz svaku epizodu ‘Kronika zločina’ gledatelje će voditi novo lice RTL-a – Igor Ričko koji će se prvi put okušati u ulozi voditelja. Naime, Igor već dugi niz godina radi u televizijskoj produkciji te je uvijek bio iza kamere, a sada se to promijenilo.

Osim novog voditelja, ta dokumentarno-kriminalistička serija dobila je i novog naratora – Bojana Gazibaru, inače poznatog radijskog voditelja.

Novu sezonu popularnih ‘Kronika zločina’ pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na RTL-u!