Ostani doma

Jedini preživjeli

Designated survivor

45 min | dramska serija | SAD | 2017

Ponedjeljak - četvrtak u kasnovečernjem terminu

Autor
David Guggenheim

Uloge
Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Adan Canto, Italia Ricci, LaMonica Garrett, Tanner Buchanan, Kal Penn, Maggie Q, Paulo Costanzo, Zoe McLellan, Ben Lawson

Nadolazeće epizode

 • Sezona 2, Epizoda 7 / 22 - Family Ties

  Pon 01.03.2021. 22:55

  RTL

  Prva obitelj nastoji spriječiti skandal kad Lea tuži čovjeka koji je protestirao protiv turskog dužnosnika.  Alex se nađe usred istrage ubojstva, a tajnik Moss obruši se na Wells i Rennetta dok istražuju njegov odnos sa Charlotte Thorne.

 • Sezona 2, Epizoda 8 / 22 - Home

  Uto 02.03.2021. 22:55

  RTL

  Na tajnom putovanju u Afganistan Kirkman mora utvrditi kome može vjerovati. Wright donosi osobnu odluku koja bi mu mogla ugroziti političku karijeru i budućnost u Bijeloj kući.

 • Sezona 2, Epizoda 9 / 22 - Three-Letter Day

  Sri 03.03.2021. 22:55

  RTL

  Kirkmanova osoba za odnose s javnošću odgovara na pisma u kojima se zahtijeva da Bijela kuća istraži naslijeđe ratnog heroja, pomilovanje zatvorenika te propadanje pčelinjih kolonija. Wells i Rennett nastavljaju tražiti dokaze koji bi mogli osloboditi Alexa, a Chuck ima potresno otkriće.

   

 • Sezona 2, Epizoda 10 / 22 - Line of Fire

  Čet 04.03.2021. 22:10

  RTL

  Kirkman pokušava spasiti skupinu vjerskih ekstremista koji odbijaju napustiti svoju kabinu tijekom šumskog požara. Wells otkriva izdaju koja je uzdrma. Alex se priprema za svjedočenje pred ravnateljem Forstellom, a Alex strada u nesreći.

 • Sezona 2, Epizoda 11 / 22 - Grief

  Pon 08.03.2021. 22:55

  RTL

  Deset tjedana nakon Alexine smrti Kirkman je još u šoku, ali mora riješiti diplomatsku misiju koja se pretvorila u talačku krizu na Kubi. U međuvremenu, Rennett se vraća, nakon što ga je Wells ustrijelila.

 • Sezona 2, Epizoda 12 / 22 - The Final Frontier

  Uto 09.03.2021. 22:55

  RTL

  Kada je doveden na ispitivanje Rennett tvrdi da posjeduje ključne informacije koje bi mogle pomoći Kirkmanu u spašavanju posade svemirske postaje od dehidracije te govori da su američke i ruske svemirski programe napali hakeri. Rezolucija kompromitira Kirkmanove odnose s Corneliusom Mossom, bivšim predsjednikom i sadašnjim državnim tajnikom dok Kirkman pokušava utješiti djecu nakon Alexine smrti.

 • Sezona 2, Epizoda 13 / 22 - Original Sin

  Sri 10.03.2021. 22:55

  RTL

  Osoblje Bijele kuće ima pune ruke posla s videozapisom koji je procurio. Snimka pokazuje Kirkmanovu posjetu vozaču koji je ubio Alex. Kirkman je za vrijeme posjete izgubio kontrolu te je sada u javnosti prikazan kao nasilnik, što odnosi s javnošću Bijele kuće žele opovrgnuti  i dokazati da je to pogrešna percepcija Kirkmana. Dodatni problem pojavljuju se kada pleme Indijanaca posjeti Bijelu kuću tvrdeći da im je zemlja ugrožena zbog deset godina stare investicije bivše Kirkmanove arhitektonske firme, u vrijeme kada Kirkman nije bio svjestan plemena i njegove baštine.

 • Sezona 2, Epizoda 14 / 22 - In The Dark

  Čet 11.03.2021. 22:55

  RTL

  U Washingtonu dolazi do nestanaka struje pa osoblje Bijele kuće i Hannah traže izvor očiglednog hakerskog prodora u mrežu. Rennett se riješi svog uređaja za praćenje kako bi mogao ubiti Rusa prije nego što on ubije Hannu. Kirkman i gradonačelnik D.C.-a, Ellenor Darby, bave se lokalnim nemirima tijekom nestanka struje te Kirkman odlučuje tko bi mogao biti potpredsjednik. Kirkmanov brat uspije sve iznenaditi dogovorivši produženje roka za isplatu obveznica iz Japana.

   

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 22 / 22 - Run

  Čet 09.07.2020. 23:05

  RTL

  Kirkman se suočava s kaznenim optužbama glavnog tužitelja, koji ima podršku čelnika s Capitol Hilla. Istodobno, američki protektorat Taurasi doživi razorni potres i tsunami. Kirman pokušava pomoći Taurasiju, koji je nedavno proglasio neovisnost, no time  može ugroziti svoju poziciju. Rhodes preživi hitac iz vatrenog oružja te donosi odluku o smjeru svoje službe u Bijeloj kući. Kirkmanov sin primljen je na sveučilišta Georgetown i Stanford. Unatoč tome što se borio protiv predsjednika, Ethan West dolazi do iznenađujuće spoznaje o Kirkmanu. Nakon rješavanja humanitarne krize u Taurasiju, Kirkman najavljuje kandidaturu na novim izborima. U međuvremenu, Wells zaštiti Rennettovu kći Amy od pokušaja atentata.

   

 • Sezona 2, Epizoda 21 / 22 - Target

  Sri 08.07.2020. 22:55

  RTL

  Republikanci i demokrati koriste se mjerom potrošnje za obranu kako bi “slomili” neovisnog Kirkmana, koji bi trebao birati između dviju stranaka i postati stranački predsjednički kandidat. Stari slučaj ubojstva prijeti Daynesovoj sigurnosti i njezinoj bliskoj vezi s Treyom Kirkmanom. Predsjednik angažira Ethana Westa da istraži propuste i potencijalnu izdaju bivšeg predsjednika Mossa. Moss pojačava napade na Kirkmana i najavljuje kandidaturu za predsjednika.

 • Sezona 2, Epizoda 20 / 22 - Bad Reception

  Uto 07.07.2020. 23:00

  RTL

  Kirkman pregovara sa stranom vladom o puštanju američkog mladića Matthewa Jenningsa, kojemu prijeti duga kazna zatvora za manje kazneno djelo, no interes Ethana Westa mogao bi poremetiti te Kirkomanove napore. Predložen od strane Kirkmana za poziciju na žalbenom sudu, Kendrin bivši mentor stavljen je u nezgodan položaj zbog starih optužbi o seksualnom uznemiravanju. Dax Minter otkriven je kao glavni autor kibernetičkog napada i osoba koja je objavila snimke Kirkmanove terapije. Dax Minter postavio je uređaje za prisluškivanje u Kirkmanov ured. Frost se oprašta s Kirkmanom i odlazi u San Francisco, gdje će voditi projekt od presudne važnosti za svoju tvrtku.

 • Sezona 2, Epizoda 19 / 22 - Capacity

  Pon 06.07.2020. 23:05

  RTL

  Kirkman i njegov tim na saslušanju su koje vodi Ethan West, a u svrhu dokazivanja predsjednikove sposobnosti da ostane na vlasti. U međuvremenu, Wells očajnički traži vezu između Andree Frost i kibernetičkog napada, zbog čega se pred predsjednikom nađe u nezgodnom položaju. Rennett je ranjen u napadu, a Wells u javnosti optužuje Frost. Kirkman zbog neposluha daje otkaz Wells.

 • Sezona 2, Epizoda 18 / 22 - Kirkman Agonistes

  Čet 02.07.2020. 22:55

  RTL

  Privatne snimke s Kirkmanovih terapijskih sastanaka procurile su do medija. Dok osoblje Bijele kuće pokušava razotkriti odgovornog za curenje informacija, potpredsjednica Darby saziva tajni sastanak vlade na kojem se razmatra hoće li Kirkman bit smijenjen prema 25. amandmanu. Bezobzirni odvjetnik Ethan West (Michael J. Fox) doveden je kako bi istražio Kirkmanovu prošlost. Sad već umoran, predsjednik razmišlja o odlasku s vlasti.