Ostani doma

Studio 4

Studio 4

30 min | humoristična serija | BiH | 2015

Ponedjeljak - petak u 22 sata

Uloge
Jasna Ornela, Jelena Gavrilović, Kemal Čebo, Zlatan Vidović, Rialda Lokvančić, Haris Mujević, Zijad Gračić, Barbara Nola, Robert Kurbaša, Frane Perisin, Tijana Dapčević, Ida Keškić, Deen, Bojan Vasković, Mirza Dervišić, Admir Šehović, Davor Sobo

Glazba će nas ujediniti.

Studio 4 kuća je u kojoj su se okupili glazbenici različitih godina, generacija i glazbenih afiniteta, no svima je zajednička bezuvjetna ljubav prema glazbi. I dok jedni više vole pop, drugi naginju turbo-folku. Duhovite raprave i pogledi o tome je li glazba dio šoubiznisa ili možda nešto više od obične zabave te postoji li kvalitetna i nekvalitena glazba, česte su teme u ovom živahnom studiju. Osim glazbenog studija, Studio 4 je i mjesto za život u kojem žive pokušavajući se potvrditi kroz glazbu koju vole i izvode. Četvero stanara Studija 4 u kuću donose i različita nade i životne navike, ali i probleme. Oni su različite osobe, no jako se dobro nadopunjuju i slažu te ne vide jedni u drugima konkurenciju, odlučni da svoje životre usmjere i posvete glazbi.

Hvaljena ambiciozna Hayatova glazbeno-humoristična serija “Studio 4” snimljena je u Sarajevu i donosi taj poseban bosanski humor koji volimo. Uspješnica je okupila mlade glumačke zvijezde - Jelenu Gavrilović kao Jelenu, čija je omiljena glazba folk i koja plaća studij glazbene akademije na kojem je samo zbog želje svojih ambicioznih, ali neobrazovanih roditelja, Kemala Čebu kao Kemu, koji svojom duhovitošću i glazbenim talentom privlači pažnju sredine, Zlatana Vidovića kao Zlatana, velikog glazbenog talenta, osjećajne, moralne i složene osobe čiji su stavovi uvijek argumentirani, student poljoprivrednog fakulteta, čija je strast glazba, Rialdu Lokvančić kao Rialdu, atraktivnu, šarmantnu i privlačnu u djevojku, Harisa Mujevića kao Harisa, profinjenog, emotivnog i samozatajnog kvalitetnog glazbenika. Tu su i iskusna Jasna Ornela Beri koja glumi usamljenu susjedu bez obitelji, koja je nekada bila dio glazbeno-scenskog svijeta, no afirmaciju u njemu nije nikada doživjela te poznata gostujuća glumačka imena poput Zijada Gračića, Barbare Nola, Roberta Kurbaše, estradnih umjetnika, poput pjevača grupe Leksington, benda Bojana Vaskovića, Tijane Dapčević, Deena, Mirze Šoljanina te drugih.