Ostani doma

Grimizno vjenčanje

NOCES ROUGES

50 min | kriminalistička serija | Francuska | 2018

Od 27. lipnja u 21.50 sati

Autor
Marwen Abdallah

Uloge
Alexia Barlier, Joyce Bibring, Cristiana Reali, Patrick Catalifo, Alexandra Vandernoot, Lannick Gautry, David Baiot, Stéphane Freiss, Guillaume Duhesme, Constance Labbé, Laurent Fernandez

Krvavo vjenčanje vodi do mračnih obiteljski tajni.  

Udaje se kći poznatog ugostitelja, Sandra Pavane (Joyce Bibring). Sretan dan okupio je njezine prijatelje i obitelj, uključujući sestru Alice (Alexia Barlier), koja se vratila iz Australije nakon četiri godine. Proslava je u punom jeku, svi su sretni i zabavljaju se sve do trenutka tragedije kada je mladenka pronađena mrtva u podnožju litice. Detektiv Vincent Tambarini (Lannick Gautry), inače prijatelj obitelji i bivši Alicein ljubavnik, koji je također prisustvovao vjenčanju, prokreće istragu. Na svečanosti se našao i jedan nepozvani gost, koji je uskoro pronađen mrtav. I dok se čuvane obiteljske tajne počinju razotkrivati, Vincent će otkriti da nitko u obitelji nije posve nevin.

Napeta detektivska miniserija “Grimizno vjenčanje”, scenarista Bruna Dega i Jeanne Le Gouillou, poznatih po još dvjema izvrsnim serijama, “Inside” i “Gloria”, snimljena je i smještena u prelijepoj regiji Provence-Alpes-Côte d'Azur, kao odgovor na pitoreskna mjesta klasičnih britanskih kriminalističkih serija, koje gnjusne zločine smještaju u mala, lijepa, slatka mjesta prepuna tajni, koja su čista suprotnost misterioznim zločinima. Moderna, dinamična serija okupila je izvrstan postav glumaca, koji kroz zločine i tajne, koje se pletu poput paukovih mreža, od poluistina do pretvaranja i laži vodi raspletu priče koja će zaokupiti svu pozornost gledatelja kroz svih šest epizoda te nas dovesti do iznenađenja na kraju.