Ostani doma

CSI: NY

CSI: NY

45 min | kriminalistička serija | SAD | 2012

Subota - nedjelja u kasnovečernjem terminu

Autor
Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn

Redatelj
Ann Donahue, Andrew Lipsitz, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, Jerry Bruckheimer, Danny Cannon

Uloge
Gary Sinise, Sela Ward, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Hill, Anna Belknap

Prošle epizode

 • Sezona 5, Epizoda 19 / 25 - Communication Breakdown

  Pet 20.11.2020. 00:10

  RTL

  Poglavica jednog od najstarijih indijanskih plemena pronađen je mrtav, a ekipa CSI-a odmah pronađe ubojicu. Međutim, ispostavlja se kako uzrok poglavičine smrti nije bio ispaljeni hitac (kolike su šanse da netko upuca osobu u udaljenom vlaku koji je u pokretu, a da je ona već mrtva?). Ekipa se nalazi usred sukoba nekoliko interesnih skupina, u kojemu je iznimno teško dokazati i nevinost i krivnju. Dok smišlja ime za svoga budućeg sina, Danny dozna kako on i Lindsay čekaju curicu.

 • Sezona 5, Epizoda 17 / 25 - Green Piece

  Uto 17.11.2020. 23:55

  RTL

  Pokušavajući tijekom igre s prijateljima izvući loptu koja se zavukla pod automobil, Adam od siline eksplozije podleti pod vozilo. Iz kombija koji je eksplodirao uspije spasiti čovjeka koji se zove Felix. Istraga pokaže kako je postavljena bomba profesionalne izrade, a problem za CSI-ovce je što su gotovo svi dokazi uništeni u eksploziji. Lindsay i Danny se konačno odluče vjenčati.

 • Sezona 5, Epizoda 16 / 25 - No good deed

  Uto 17.11.2020. 00:15

  RTL

  Mac i Stella ispijaju kavu na otvorenome, no užitak im pokvari ptica kada ispustil ljudsko oko u Stellinu kavu! Prvu informaciju o tome čije je oko saznaju zahvaljujući implantiranoj kontaktnoj leći u oku. Radi se o Johnu Pollocku pa CSI ekipa odlazi u njegov stan, gdje i nađu tijelo. Tijekom pretraživanja stana uoče Sildenafil Prilocaine, mast koja ima slično djelovanje kao Viagra, te krv na okviru slike s vjenčanja.

 • Sezona 5, Epizoda 15 / 25 - The party's over

  Pet 13.11.2020. 00:00

  RTL

  Gripa je napala njujoršku policiju - gotovo polovica čuvara reda u gradu otvorila je bolovanje. Na putu prema dobrotvornoj zabavi Mac Taylor primjećuje nedostatak policajaca na ulicama, a u postaji čak mora osobno spriječiti incident. Za to vrijeme Stella je na spoju s Brendonom Walshom, s kojim prisustvuje milijunskoj donaciji bogatog tiskovnog moćnika Roberta Dunbrooka. Kada Dunbrook pozove pomoćnika gradonačelnika da mu uruči ček, Stuart Kaplan se ne odzove. Zagonetno nepojavljivanje je uskoro odgonetnuto – gradonačelnikov zamjenik je ubijen.

 • Sezona 5, Epizoda 14 / 25 - She's Not There

  Čet 12.11.2020. 00:05

  RTL

  U početku se slučajevi ubijenoga ruskog doseljenika i nestale mlade djevojke čine nepovezani, ali kada dođu do ključnih dokaza, istražitelji ih spoje u jedinstvenu istragu.  Čini se kako su glavni krivci krijumčari bijelim robljem, koji vladaju gradskim podzemljem. Nakon što je oslobođen sumnje, detektiv Don Flack vraća se na posao, ponovno željan dokazivanja.