CSI: NY

CSI: NY

45 min | kriminalistička serija | SAD | 2012

Ponedjeljak - nedjelja u popodnevnom terminu

Autor
Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn

Redatelj
Ann Donahue, Andrew Lipsitz, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, Jerry Bruckheimer, Danny Cannon

Uloge
Gary Sinise, Sela Ward, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Hill, Anna Belknap

Nadolazeće epizode

 • Sezona 8, Epizoda 15 / 18 - Kill Screen

  Sri 16.10.2019. 06:05

  RTL Crime

  Pronađeno je tijelo Waltera Danzinga, a oko njega dokazi poput tragova cipela i gela, no jasno je da je tijelo samo bačeno na tu lokaciju te da se ubojstvo dogodilo negdje drugdje. CSI tim pronalazi Darrena Gorlanda, kojega je nedavno Danzing posjetio. Forenzičari pronalaze Danzigov auto, a u njemu drogu. Ujedno zaključe da je tijelo žrtve izbačeno iz njegovog vozila te da je Danzing bio profesionalni igrač videoigrica dok mu od igranja prsti nisu nastradali.

 • Sezona 8, Epizoda 16 / 18 - Sláinte

  Sri 16.10.2019. 06:50

  RTL Crime

  Na tri različita mjesta pronađeni su dijelovi ljudskog tijela – ispod kamiona, ispod klupe te na kiosku. Forenzičari sakupljaju tijelo žrtve i pokušavaju doznati što se događa, dok se Sid u laboratoriju trudi odrediti dob žrtve. Nakon pronalaska glave nesretnika, CSI tim otkriva da se radi o Michaelu Byrnu, 55-godišnjem muškarcu koji je pretukao mehaničara, koji je pak gnjavio njegovog oca zbog kašnjenja plaćanja. No to se čini kao beskoristan trag jer Byrnova kći CSI timu otkriva da je njezin otac bio dobar čovjek i da nije imao neprijatelje. CSi tim također zaključuje da torzo žrtve nije pronađen gdje ga je ubojica bacio te da je bio prebačen s originalne lokacije.

 • Sezona 8, Epizoda 17 / 18 - Unwrapped

  Sri 16.10.2019. 15:20

  RTL Crime

  Kelvin Moore i supruga Elaine odlaze na rođendanski tulum njezine sestre Alicie. No povratak u stari kvart završava njihovom smrću. Kelvin je bio svojevrsni lokalni heroj, iako odrastao u teškim životnim uvjetima, uspio je izgraditi dobar život za svoju ženu i sebe te nikada nije zaboravio otkuda potječe. CSI doznaje da je Elaine imala aferu s bivšim kažnjenikom pa tim odluči malo dublje istražiti trag.

 • Sezona 8, Epizoda 18 / 18 - Near Death

  Sri 16.10.2019. 16:15

  RTL Crime

  Mac je ustrijeljen za vrijeme istrage pljački banaka koje su počinili umirovljenici koji ukradenim novcem žele proživjeti svoje „zlatne godine.“ Mac se bori za život, a kroz misli mu prolaze ljudi iz njegove prošlosti i sadašnjosti.

 • Sezona 3, Epizoda 1 / 24 - People with money

  Čet 17.10.2019. 15:35

  RTL Crime

  Kada dvoje mladih bungee skakača, Cassidy Daniels i Trey Foster, krenu do bruklinškog mosta kako bi se zabavili, slučajno budu svjedoci krvavom ubojstvu. Preplašeni, anonimnim pozivom policiji dojave što su vidjeli. Istrage se prihvate Mac i njegova nova simpatija, Peyton Driscoll. Istovremeno, Hawkes i Messer pronalaze mrtvu mladu bogatu nasljednicu, čiji je hobi prisustvovanje borbama pijetlova.

 • Sezona 3, Epizoda 2 / 24 - Not what it looks like

  Čet 17.10.2019. 16:25

  RTL Crime

  Tri djevojke, koje izgledom podsjećaju na lik Holly Golightly iz “Doručka kod Tiffanyja”, opljačkaju draguljarnicu. Zaštitara su svladale bez teškoća, a prodavača ostavile pored hrpe razbijenog stakla u lokvi krvi. Detektivi ispituju zastrašene svjedoke pljačke i ubrzo otkrivaju otvor za ventilaciju koji je djevojkama poslužio za bijeg. U međuvremenu je tijelo Pauline Rayburn pronađeno balzamirano u apartmanu, a prvi na listi osumnjičenih je njezin suprug, poznat po nasilnim ispadima.

 • Sezona 3, Epizoda 3 / 24 - Love run cold

  Pet 18.10.2019. 15:35

  RTL Crime

  Danny i Lindsay istražuju smrt glasnogovornice „Buri votke“, koja je, obučena poput ledene kraljice, ubijena žezlom na promociji pića. Istovremeno, Mac i Stella odlaze na ulice New Yorka i pronalaze maratonca kako leži na stazi u lokvi krvi. Boja krvi i njegova lica ukazuje na trovanje cijanidom, no uskoro se pokaže da je Owen Reid umro od trovanja ugljičnim monoksidom.

 • Sezona 3, Epizoda 4 / 24 - Hung out to dry

  Pet 18.10.2019. 16:25

  RTL Crime

  Kada Amy, pripadnicu popularnog fakultetskog sestrinstva, prijateljice pronađu odrubljene glave i zaglavljenu za ventilator, pozivaju Maca i Stellu, koji shvaćaju da je brutalni ubojica žrtvinu glavu ponio sa sobom. Ispitujući Ethana Tierneyja, kojeg su našli onesviještenog u blizini, glave zamotane u tangu od istog materijala kojim je Amy bila vezana za strop, istražitelji saznaju kako su Ethan i Amy ranije te noći zajedno spavali, no on ne sjeća ničega nakon toga.

 • Sezona 3, Epizoda 5 / 24 - Oedipus hex

  Sub 19.10.2019. 15:35

  RTL Crime

  Danny i Lindsay istražuju ubojstvo u noćnom klubu. Carensa Sanders, poznatija kao Omen, stradala je od ubodnih rana u glavu za vrijeme koncerta. U laboratoriju Sid otkriva na prsima žrtve tetovažu: Dok nas smrt ne rastavi. Omen je pripadala darkerskom kultu „Djevojke samoubojice“ stoga su njegove pripadnice prve na listi osumnjičenih.  Na drugom kraju grada Mac i Stella istražuju smrt beskućnika, znanog kao odličnog košarkaša.

 • Sezona 3, Epizoda 6 / 24 - Open and shut

  Sub 19.10.2019. 16:25

  RTL Crime

  Mlada zaposlenica uglednog hotela pada s vrha zgrade u smrt nakon svađe s manekenkom  prevaranticom s kojom je pokušala dogovoriti posao. Za vrijeme istrage na poprištu zločina Stella i Flack začuju pucnjeve iz obližnje stambene zgrade. Ispostavi se kako je jedna gospođa upucala muževoga poslovnog partnera i mogućeg ubojicu.

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 20 / 24 - Run Silent, Run Deep

  Ned 13.01.2019. 21:25

  RTL 2

  Detektiv Mac Taylor prima neobičan noćni poziv: nepoznati mu muškarac javlja kako je na stadionu zakopao tijelo čovjeka kojeg su “oni” oteli prije dosta vremena te ga moli da ga otkopaju jer on nikako ne može zaboraviti žrtvino lice. Nakon što prekine razgovor, nepoznati muškarac počini samoubojstvo. Na nogometnom stadionu Macov tim doista pronalazi truplo. S druge strane grada detektivi Stella Bonasera i Danny Messer u luksuznoj hotelskoj sobi pronalaze mrtvo tijelo.

 • Sezona 2, Epizoda 19 / 24 - Super Men

  Sub 12.01.2019. 20:40

  RTL 2

  Mac i Stella istražuju smrt pacijenta bolnice za mentalne bolesnike, koji je kostimiran u Supermana pronađen u nekoj uličici s tuđim novčanikom u džepu. U međuvremenu, u luksuznom apartmanu elegantnog hotela na drugoj strani grada, Danny i Lindsey pronalaze popularnu nogometnu zvijezdu, Tyrella Manna, mrtvog u bazenu punom krvi. Danny na žrtvinom vratu otkriva ubodnu ranu, preveliku da bi bila od injekcije. Osumnjičeni su nogometašev agent i nepoznata žena čiji su otisak zuba našli na odgriženom sendviču u apartmanu…

 • Sezona 2, Epizoda 18 / 24 - Live or let Die

  Ned 06.01.2019. 21:00

  RTL 2

  Mac i Hawkes započnu opsežnu istragu kad na bolničkom krovu dvojica muškaraca, obučenih poput medicinskog osoblja, ubiju bolničkog internistu i nakon toga otmu helikopter koji odvozi jetru donatora organa. Flack i Danny istog trena kreću u potragu za otetim helikopterom, u kojem ubrzo pronađu onesviještenog pilota. Slijedi razgovor s doktorom odgovornim za transplantaciju organa i svi dokazi pomalo upućuju na ilegalno trgovanje organima u bolnici. U međuvremenu, Stella i Lindsey pronađu tijelo mlade žene s dijelom bicikla zabodenim u vrat.

 • Sezona 2, Epizoda 17 / 24 - Necrophilia Americana

  Sub 05.01.2019. 20:45

  RTL 2

  Kada Mac i Stella pronađu ženski leš u prirodoslovnom muzeju, napola pojeden od buba strvinarki, istog trena kreću u potragu za počiniteljem zločina. Žrtva je Ceci Astor, zaposlenica muzeja u kojem njezina obitelj posjeduje cijelo jedno krilo. Nakon autopsije otkriva se da je djevojka probodena u mozak, a ubrzo je pronađen i uplašeni dječak, koji je svjedočio njezinoj smrti. Iako žrtvina sestra Carolyn i njezin suprug tvrde kako nikad nisu vidjeli dječaka, ubrzo se dokaže suprotno. Dok Lindsey proučava bube iz muzeja, Stella analizira tragove s noža na kojem pronađe otiske Josea Martineza, zaštitara u muzeju i dječakovog očuha. Ispostavi se kako je Carolyn dječakova majka. Naizgled savršen zločin, polako je raskrinkan…  

 • Sezona 8, Epizoda 19 / 18

  Čet 25.10.2018. 14:00

  RTL Crime