CSI

CSI: Crime Scene Investigation

45 min | kriminalistička serija | SAD | 2000

Ponedjeljak - nedjelja u popodnevnom terminu

Autor
Anthony E. Zuiker

Producent
Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker, Jonathan Littman, Cynthia Chvatal, Naren Shankar, Kin Fink

Uloge
Ted Danson, William Petersen, Robert David Hall, Eric Szmanda, Jorja Fox, Paul Guilfoyle, George Eads, Gary Dourdan, Marg Helgenberger

Nadolazeće epizode

 • Sezona 10, Epizoda 2 / 23 - Ghost Town

  Pet 20.09.2019. 22:55

  RTL Crime

  Saru i Nicka na mjestu zločina čeka krvavo tijelo producenta pornića, Ryana Lestera. Našla ga je njegova ljubavnica Marnie Bennet, koja je bila u kući kada je ubojstvo počinjeno, no nije ništa čula niti vidjela. Marnie tvrdi da je Ryan pričao da ga je osoba koja podsjeća na Marilyna Mansona promatrala kroz prozor sobe tj. filmskog studija. U kući je pronađen krvavi otisak cipele pa forenzičari imaju bitan trag. Najprije posjete tinejdžera Craiga, a zahvaljujući policijskom psu, uskoro otkriju i drugu žrtvu – dilera Kiloa.

 • Sezona 10, Epizoda 3 / 23 - Working Stiffs

  Pet 20.09.2019. 23:50

  RTL Crime

  CSI istražuje smrt Jasona Devereauxa. Ubojica se nije niti trudio sakriti tijelo, a očigledno se želio domoći čipa s RFID tehnologijom, umetnutim u ručni zglob žrtve. Čip je Jason koristio na ulasku u  firmu u kojoj je radio tj. servisnog centra koji proizvodi sigurnosne kartice i drugu elektronsku opremu za kasina. Brass ispituje njegovog kolegu Paulieja, koji ga nije volio. Greg otkriva da je Jasonov laptop bio prepun kodova kojima je mogao „provaliti“ u kompjutere svojih kolega.

 • Sezona 10, Epizoda 4 / 23 - Coup de Grace

  Sub 21.09.2019. 22:50

  RTL Crime

  CSI tim dolazi na mjesto oružanog sukoba i nađe žrtvu tj. osumnjičenog kojeg je ustrijelila policija. Očevici tvrde da je policija pucala već kada je osumnjičeni bio svladan i na zemlji. Ray otkriva da je preminuli bio policajac. Policajac Finn, koji ispalio tri rafala, navodno nije znao da je pucao u kolegu. Autopsija pokaže da je pogodak u prsa bio smrtonosan i vrlo precizan, dok ostala dva nisu bila opasna po život. Dok razgovara s Finnovom partnericom, Catherin posluša snimku s policijskog radija i čuje da je Finn vrijeđao žrtvu po rasnoj osnovi.

 • Sezona 10, Epizoda 5 / 23 - Bloodsport

  Sub 21.09.2019. 23:45

  RTL Crime

  Jutro nakon trijumfa svog ragbijaškog tima, trener Jimmy Miller sruši se mrtav u kampu ispred osobe iz osiguranja. Trenerov dom pun je osvojenih trofeja i nema sumnje da je Miller bio jedan od legendi škole. Otisak cipele u njegovom domu prvi je trag. Autopsijom CSI dolazi da neobičnog saznanja, tj. uzroka smrti. U međuvremenu, Greg i Sara istražuju smrt žene pronađene u automobilu u jezeru.

 • Sezona 10, Epizoda 6 / 23 - Death And The Maiden

  Ned 22.09.2019. 23:35

  RTL Crime

  Prostitutka naiđe na pretučenog tinejdžera i pozove policiju. No u bolnici dječak Tommy Baker odbija bilo kakvu suradnju sa CSI timom. Nedaleko uličice u kojoj je pronađen Baker, Langston, Greg i Vartann istražuju palež i ubojstvo u trgovini elektroničke opreme. Vlasnik Wayne Smith pronađen je na podu svog dućana s dvije prostrijelne rane na prsima.

 • Sezona 10, Epizoda 7 / 23 - The Lost Girls - part 3

  Pon 23.09.2019. 00:25

  RTL Crime

  Nakon posjeta dr. Livingstonea CSI-ju u Miamiju tj. Horatiu Caineu i Macu Tayloru u New Yorku, slučaj izgubljenih djevojaka završava u Las Vegasu. Hotelsko osiguranje nađe tijelo prostitutke, koju CSI tim identificira kao DeDe Chase iz Barstowa, djevojku koja je vodila televizijsku prognozu. Prije smrti bila je silovana. Njezin mobitel otkriva čak dvadeset i osam poziva upućenih u posljednjih nekoliko dana  Brettu McDowellu. Istraga forenzičare odvodi do striptiz kluba.

 • Sezona 10, Epizoda 8 / 23 - Lover's Lane

  Pon 23.09.2019. 23:40

  RTL Crime

  Usred održavanja prvenstva u kuglanju, jedan od natjecatelja pruži ruku kako bi dograbio kuglu, no umjesto nje, podigne ljudsku glavu. Žrtva je Robin Tobin koji je radio u kuglani. U autu ispred kuglane forenzičari pronađu Vitasa Longa, koji spava među ukradenom kuglačkom opremom. Robinova djevojka govori CSI timu kako je Robin želio postati profesionalac, ali nikada nije imao hrabrosti učiniti posljednji korak, mada je čak uspio na prijateljskom dvoboju s jednim od natjecatelja odnijeti pobjedu.

 • Sezona 10, Epizoda 9 / 23 - Appendicitement

  Uto 24.09.2019. 00:35

  RTL Crime

  Nick, Greg i Hodges iznenade Henryja na njegov rođendan i odlaze ga zajedno proslaviti. No na putu prema najboljem restoranu u Nevadi, ususret njihovom autu približava se vozilo. Kako bi izbjegli sudar, istražitelji skreću s ceste i njihovo vozilo se prevrne. Uzdrmani, detektivi kreću pješice prema restoranu, a kada dođu, zatvoren je zbog zdravstvenih razloga. Ubrzo, u bistrou nađu mrtvo tijelo, a na licu nesretnika mrtvog rakuna.

 • Sezona 10, Epizoda 10 / 23 - Better Of Dead

  Uto 24.09.2019. 23:40

  RTL Crime

  U trgovini oružjem dogodio se vatreni obračun. Brass, Greg i Nick stižu na mjesto zločina i zateknu ozlijeđenog muškarca i dvoje mrtvih. CSI tim pokušava doznati što se zapravo dogodilo te tko je na koga  pucao. U međuvremenu, Sara i Catherine odlaze na mjesto gdje je nađeno tijelo mlade žene. Djevojka je stradala od udarca glavom o kamen, ali je i primila metak u glavu sat vremena prije udarca koji ju je usmrtio. Catherine ne razumije zašto ubojica nije ispalio i drugi metak kako bi je ubio.

 • Sezona 10, Epizoda 11 / 23 - Sin City Blue

  Sri 25.09.2019. 00:35

  RTL Crime

  Nakon potjere policija hvata vozača kamiona koji je pokušao izbaciti medicinski otpad u zaštićenom prirodnom rezervatu. U otpadu je i tijelo mladića koji je bio povrgnut operaciji.  CSI tim zaključuje da se zloglasni tzv. dr. Jekyll vratio, a vozač kamiona je njegov pomagač. U međuvremenu, Catherine i Greg stižu u hotel gdje je nađeno tijelo mlade djevojke. Brass sazna da se žrtva družila s jednom ženom pa detektivi odlaze provjeriti snimku iz hotelskog kasina.

Prošle epizode

 • Sezona 13, Epizoda 22 / 22 - Skin in the Game

  Pet 05.08.2016. 02:00

  RTL

  Russell i njegov tim istražuju ubojstvo povezano s grijesima iz Danteovog „Pakla“. Kako bi se približili ubojici, svoje živote moraju staviti na kocku. Brassova kćer bi mogla biti sljedeća žrtva ubojice. 

 • Sezona 13, Epizoda 21 / 22 - Ghosts of the Past

  Pet 05.08.2016. 01:10

  RTL

  Istjerivač duhova, koji je povezan s ubojstvima starim 20-ak godina, ubijen je dok je istraživao zloglasno mjesto ubojstva nekoliko mladih dječaka. Greg govori Morganu o vidovitim sposobnostima koje je dobio od svoje bake. 

 • Sezona 13, Epizoda 20 / 22 - Fearless

  Čet 04.08.2016. 02:00

  RTL

  Za vrijeme poslovnog putovanja farmaceut je završio mrtav u muljevitom bazenu. A Hodges, pak, sazna za neugodnu tajnu koju je od njega skrivala zaručnica. 

 • Sezona 13, Epizoda 19 / 22 - Backfire

  Čet 04.08.2016. 01:10

  RTL

  Ubojstvo brata i sestre te dvoje provalnika povezano je s kompleksnom osvetom. Također, za vrijeme istrage u prtljažniku automobila pronađeno je napola trulo tijelo čovjeka. Russell pokušava doći do jedinog svjedoka, šestogodišnje djevojčice. 

 • Sezona 13, Epizoda 18 / 22 - Sheltered

  Sri 03.08.2016. 01:35

  RTL

  Tijekom istrage brutalnog ubojstva tinejdžera koji se bavio motocrossom, tim naiđe na muškarca i njegovu kćer koji žive u ilegalnom podzemnom bunkeru.