CSI

CSI: Crime Scene Investigation

45 min | kriminalistička serija | SAD | 2000

Ponedjeljak - nedjelja u popodnevnom terminu

Autor
Anthony E. Zuiker

Producent
Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker, Jonathan Littman, Cynthia Chvatal, Naren Shankar, Kin Fink

Uloge
Ted Danson, William Petersen, Robert David Hall, Eric Szmanda, Jorja Fox, Paul Guilfoyle, George Eads, Gary Dourdan, Marg Helgenberger

Nadolazeće epizode

 • Sezona 9, Epizoda 18 / 24 - Mascara

  Sri 26.02.2020. 13:05

  RTL Crime

  Forenzičari stižu na novo mjesto zločina, pregledati tijelo Langstonove studentice Silvije Mallick. Autopsija pokazuje da je uzrok smrti slomljena vratna kralježnica. Langston u njenoj čvrsto stisnutoj šaci pronađe komadić tkanine. Ispis brojeva Silvijinog telefona pokazuje nekolicinu poziva njenog dečka Dana netom prije njene smrti. Langston odlazi istražiti Silvijin ured u školi i pronalazi ga u totalnom neredu. Netko je prevrnuo sve police i provjeravao njeno računalo. Također pronalazi slike triju žena koje su nađene mrtve u identičnoj pozi poput Silvije. .

 • Sezona 9, Epizoda 19 / 24 - The Descent of Man

  Sri 26.02.2020. 13:55

  RTL Crime

  S kamerom na kacigi Pierre Delongue snima svoje atraktivne skokove. No zabava prestaje kada se Pierrov padobran djelomično otvori i on se strmoglavi. Polomljenom i jedva živom, u pomoć mu stiže medicinski tim. Zamjenik šerifa zove Nicka i Rileya da pomognu istražiti slučaj. Nakon ispitivanja Peirrovih kolega, Nick i Riley ne doznaju ništa korisno. U međuvremenu, Langston se nalazi u pustinji gdje istražuje smrt muškarca čije tijelo već kljucaju lešinari. Na prsima i leđima žrtve vidljive su religijske tetovaže.

 • Sezona 9, Epizoda 20 / 24 - A Space Oddity

  Sri 26.02.2020. 23:25

  RTL Crime

  Hodges se nalazi na SF konvenciji „Whatifiction“, koja okuplja obožavatelje znanstvene-fantastike, SF romana te video igrica. I dok provjerava memorabiliju i upoznaje glumicu svoje omiljene serije, prekida ga vrisak žene koja je pronašla mrtvo tijelo Jonthana Dansona. Detektiv Brass ispituje Melindu Carver, koja mu objašnjava da je s Jonathanom željela snimiti remake Astro Questa. No obožavatelji nisu bili oduševljeni idejom da njihova omiljena kultna serija doživi svoje uskrsnuće pa su neki i prijetili Jonathanu.

   

 • Sezona 9, Epizoda 21 / 24 - If I Had A Hammer

  Čet 27.02.2020. 00:20

  RTL Crime

  Prije osamnaest godina Jeremyju Kentu je bilo uskraćeno ustavno pravo na pravedno suđenje. Nakon toliko godina izdržavanja kazne odobreno mu je novo suđenje za ubojstvo Thomasa Harrota. Upravo to ubojstvo iz 1991. bio je prvi samostalni slučaj na kojem je radila Catherine, koja sada vodi Nicka i Langstona na staro mjesto zločina kako bi mogla sve još jednom proživjeti jer se mora ponovno pojaviti na suđenju. CSI ponovno proučava slučaj koristeći najnoviju tehnologiju te pronalazi nedostatke u optužbi.

 • Sezona 9, Epizoda 22 / 24 - Gone Dead Train

  Čet 27.02.2020. 23:25

  RTL Crime

  U uredu mrtvozornika David Phillips potvrđuje toksikološki nalaz doktora Robbinsa. Ovo je treća žrtva u tri tjedna bez poznatog uzroka smrti. Dr. Robbins traži pomoć od Catherine, koja je  Kellyinu smrt krenula istraživati u njenom domu. Tamo je napadne Kellyina majka, ugrize je i nakon toga se sruši mrtva. U međuvremenu su Greg i Riley pozvani na mjesto zločina. Ispod kamioneta je žena za koju sumnjaju da je bila seksualno napastovana. Tragovi krvi vode do kuće u kojoj pronalaze Rhondu i Dianu, koje vjerojatno nešto znaju o stradaloj djevojci.

 • Sezona 9, Epizoda 23 / 24 - Hog Heaven

  Pet 28.02.2020. 00:20

  RTL Crime

  Policija stiže u lokalni bar zbog prijavljene tučnjave. Langston i Brass na žrtvi odmah uoče više ubodnih rana. Bikeri koji posjećuju bar navodno nisu vidjeli počinitelja. I dok Langston provjerava motore ispred bara, primjećuje da nedostaje onaj koji pripada žrtvi, Joeyju Niagru. Istraga pokaže da je Joey bi upetljan u ubojstvo prostitutke, da je imao problema s drogama i, što je još zanimljivije, bio je policajac na tajnom zadatku.

 • Sezona 9, Epizoda 24 / 24 - All In

  Pet 28.02.2020. 23:25

  RTL Crime

  Catherine, Langston i David stižu na mjesto zločina gdje ih dočeka tijelo Hustona Dobba, ubijenog s leđa i bačenog iz auta. Brass odlazi u Silver Button zalogajnicu i daje do znanja Barbie Aubrey da je njezin kuhar mrtav. Ona ga upućuje na Brunu, nesvjesna da u restoranu prisluškuju njihov razgovor. U međuvremenu, Riley, Hodges i Wendy istražuju Dobbsov Chrysler. Nađeni tragovi dovedu ih do Schindlera, koji, pak, priznaje da je žrtvu upoznao preko vlasnice zalogajnice.

 • Sezona 10, Epizoda 1 / 23 - Family Affair

  Sub 29.02.2020. 00:20

  RTL Crime

  Neočekivano, CSI timu se priključuje Sara Sidle (Jorja Fox), koja zajedno s forenzičarima odlazi istražiti smrt mlade glumice Olivije Hamilton, stradale u automobilskoj nesreći. Vozač terenca, koji je bio pijan, preživio je sudar i prevezen je u bolnicu. Ray pronalazi otiske guma koji potvrđuju da se terenac nije odmah zaustavio nakon što je udario u kabriolet glumice. Autopsija pokazuje da je Olivija bila trudna osam mjeseci. U međuvremenu, Greg istražuje ubojstvo starijeg muškarca u hotelu.

 • Sezona 10, Epizoda 2 / 23 - Ghost Town

  Sub 29.02.2020. 23:25

  RTL Crime

  Saru i Nicka na mjestu zločina čeka krvavo tijelo producenta pornića, Ryana Lestera. Našla ga je njegova ljubavnica Marnie Bennet, koja je bila u kući kada je ubojstvo počinjeno, no nije ništa čula niti vidjela. Marnie tvrdi da je Ryan pričao da ga je osoba koja podsjeća na Marilyna Mansona promatrala kroz prozor sobe tj. filmskog studija. U kući je pronađen krvavi otisak cipele pa forenzičari imaju bitan trag. Najprije posjete tinejdžera Craiga, a zahvaljujući policijskom psu, uskoro otkriju i drugu žrtvu – dilera Kiloa.

 • Sezona 10, Epizoda 3 / 23 - Working Stiffs

  Ned 01.03.2020. 00:20

  RTL Crime

  CSI istražuje smrt Jasona Devereauxa. Ubojica se nije niti trudio sakriti tijelo, a očigledno se želio domoći čipa s RFID tehnologijom, umetnutim u ručni zglob žrtve. Čip je Jason koristio na ulasku u  firmu u kojoj je radio tj. servisnog centra koji proizvodi sigurnosne kartice i drugu elektronsku opremu za kasina. Brass ispituje njegovog kolegu Paulieja, koji ga nije volio. Greg otkriva da je Jasonov laptop bio prepun kodova kojima je mogao „provaliti“ u kompjutere svojih kolega.

Prošle epizode

 • Sezona 13, Epizoda 22 / 22 - Skin in the Game

  Pet 05.08.2016. 02:00

  RTL

  Russell i njegov tim istražuju ubojstvo povezano s grijesima iz Danteovog „Pakla“. Kako bi se približili ubojici, svoje živote moraju staviti na kocku. Brassova kćer bi mogla biti sljedeća žrtva ubojice. 

 • Sezona 13, Epizoda 21 / 22 - Ghosts of the Past

  Pet 05.08.2016. 01:10

  RTL

  Istjerivač duhova, koji je povezan s ubojstvima starim 20-ak godina, ubijen je dok je istraživao zloglasno mjesto ubojstva nekoliko mladih dječaka. Greg govori Morganu o vidovitim sposobnostima koje je dobio od svoje bake. 

 • Sezona 13, Epizoda 20 / 22 - Fearless

  Čet 04.08.2016. 02:00

  RTL

  Za vrijeme poslovnog putovanja farmaceut je završio mrtav u muljevitom bazenu. A Hodges, pak, sazna za neugodnu tajnu koju je od njega skrivala zaručnica. 

 • Sezona 13, Epizoda 19 / 22 - Backfire

  Čet 04.08.2016. 01:10

  RTL

  Ubojstvo brata i sestre te dvoje provalnika povezano je s kompleksnom osvetom. Također, za vrijeme istrage u prtljažniku automobila pronađeno je napola trulo tijelo čovjeka. Russell pokušava doći do jedinog svjedoka, šestogodišnje djevojčice. 

 • Sezona 13, Epizoda 18 / 22 - Sheltered

  Sri 03.08.2016. 01:35

  RTL

  Tijekom istrage brutalnog ubojstva tinejdžera koji se bavio motocrossom, tim naiđe na muškarca i njegovu kćer koji žive u ilegalnom podzemnom bunkeru.