Krv nije voda

Krv nije voda

45 min | serija | Hrvatska | 2011

Ponedjeljak - nedjelja u podnevnom terminu

Gledaj na RTLplay

Nadolazeće epizode

 • Sezona 1, Epizoda 33 / 70 - Pomoć u kuhinji, prije svega smiješna

  Pon 23.09.2019. 12:20

  RTL 2

  Mirela (42) je zbog paleža osuđena na osam mjeseci uvjetne kazne, a posljednjih je osam mjeseci provela u psihijatrijskoj ustanovi. Čim je puštena iz klinike, preseli se k bratu Marku (36), njegovoj ženi Valeriji (36) i njihovoj djeci Tomi (16) i Ani (15). Mirelin pokušaj da se ponovno uklopi u normalan život ne pokazuje baš željene rezultate. Dapače, vrlo brzo će se otkriti da ona još uvijek funkcionira po starom sistemu, što će njezinog brata dovesti u jako nezgodan položaj.

 • Sezona 1, Epizoda 34 / 70 - Majka se boji za svoju 17-godišnju kći

  Pon 23.09.2019. 13:15

  RTL 2

   Sonja (38) bespomoćno gleda kako njezina kći Lara (17) postaje delinkventica družeći se s krivim prijateljima. Unatoč svim majčinim nastojanjima da je izvuče iz tog kruga, Lana tone sve dublje i postaje sve nasilnija i bezobraznija. Njezina majka je zabrinuta i boji se za svoju kćer koja bi, ako nastavi tako, mogla završiti iza rešetaka. No iznenada dolazi do preokreta - Lara se zaljubljuje i ostaje trudna. Hoće li se adolescentica trgnuti i uzeti život u svoje ruke ili će izgubiti sve što joj je drago?

 • Sezona 1, Epizoda 35 / 70 - Supruga se ne može riješiti bivšeg supruga

  Uto 24.09.2019. 13:05

  RTL 2

  Sabina (40) je majka dvoje djece i nakon 20 godina odlučila je razvesti se od supruga Petra (42) jer s njim više ne može izdržati. No doživjet će neugodno iznenađenje. Nakon svađe, Petar se odseli u podrum nebodera u kojem su zajedno živjeli samo kako bi joj još više zagorčao život. Naime, svojim bezobraznim ponašanjem prema njoj, ali i ostalim stanarima, planira je nekako preobratiti i učiniti da ga pustiti natrag u stan. Djeca Vanja (14) i Marko (16) također jako pate zbog situacije.

 • Sezona 1, Epizoda 36 / 70 - Lijepu srednjoškolku na praksi maltretira frustrirana šefica

  Uto 24.09.2019. 13:55

  RTL 2

  Osamnaestogodišnja Ana, učenica Hotelijersko-turističke škole, već je dva mjeseca na praksi, a posao koji radi ispunjava je i čini sretnom. I sve bi bilo idealno da šefica Klara u atraktivnoj srednjoškolki ne vidi konkurenciju. Zbog bolesne ljubomore 40-godišnjakinje, Anin život se pretvara u noćnu moru - ne samo na poslovnom, nego i na privatnom planu. Hoće li se Ana uspjeti obraniti od mobbinga i napada svoje šefice?

 • Sezona 1, Epizoda 37 / 70 - Čudni pacijent ne želi napustiti bolnicu

  Sri 25.09.2019. 13:05

  RTL 2

  Stjepan (38) sanja o odlasku u mirovinu s pedeset godina, a do tada želi živjeti što udobnije.  Briga o vlastitoj djeci i stalan posao jednostavno su previše za toga alatničara. Njegova supruga Nikolina (32) poludi kad dozna da se Stjepan, potpuno zdrav, prijavio u bolnicu i jednostavno odbija napustiti bolničku skrb. Što li se krije iza Stjepanovog čudnog ponašanja?

 • Sezona 1, Epizoda 38 / 70 - Bolesna susjeda miješa se u odgoj djece

  Sri 25.09.2019. 13:55

  RTL 2

  Čim se Nina (35) sa svojom djecom doselila u novi stan, počele su svađe sa susjedom Kristinom (36) koja živi iznad nje. Naime, susjeda je vrlo osjetljiva na buku i reagira i na najmanji zvuk. Situacija u zgradi postaje iz dana u dan sve napetija, a kulminacija se dogodi kada susjeda ogrebe Ninina sina Karla (12). Čak je i Kristinina kći Lucija (15) zatražila pomoć od Nine, pa se majka dvoje djece zauzme za 15-godišnju djevojku i dâ sve od sebe kako bi je podržala i pomogla joj.

 • Sezona 1, Epizoda 39 / 70 - Seksi kći se nabacuje maminom dečku

  Čet 26.09.2019. 13:05

  RTL 2

  Osamnaestogodišnja atraktivna Jana priuštit će svojoj majci Kristini najveće razočaranje u životu. Kada trideset osmogodišnja majka primijeti da joj vlastita kćer svjesno zavodi dečka Antonia, već je malo kasno. Iako bi Kristina rado sve zaboravila i oprala ruke od cijele situacije, problemi nikako ne prestaju. Hoće li Kristina potpuno izgubiti odnos sa svojim djetetom?

 • Sezona 1, Epizoda 40 / 70 - Kolerični sin izluđuje svoju majku

  Čet 26.09.2019. 13:55

  RTL 2

  Majka Mira (41) ima veliki problem sa svojim nezaposlenim sinom Filipom. Osamnaestogodišnjak je kolerik i ima česte napade bijesa, baš kao što je prije imao i njegov otac Andro, s kojim Mira više ne živi.  Kad se svađa, Filip uništava stvari, viče i agresivan je, a zbog njegovih ispada, najmodavac Duško (58) želi da njih dvoje napuste stan. Mira je pri kraju sa strpljenjem, a njezin sin odbija otići na terapiju koja mu je prijeko potrebna. Čak i kćer Anđela (20) pokušava davati podršku majci, ali nitko se ne suprotstavlja agresivnom Filipu.

 • Sezona 1, Epizoda 41 / 70 - Majka ima petero djece s pet različitih muškaraca

  Pet 27.09.2019. 13:05

  RTL 2

  Svakodnevica samohrane majke Petre (42) nije nimalo jednostavna jer u potpunosti gubi kontrolu nad svoje petero djece. Naime, više je posvećena lovu na muškarce, nego životima svoje djece u dobi od 19 godina pa sve do nekoliko mjeseci. Njezina najstarija kći Nora želi da mama više brine o svojoj obitelj i ima samo jednu želju - saznati tko je otac najmlađeg djeteta!

 • Sezona 1, Epizoda 42 / 70 - 17-godišnjakinja se udaje za škrtog 40-godišnjaka

  Pet 27.09.2019. 13:55

  RTL 2

  Kada se sedamnaestogodišnjakinja uda za četrdesetogodišnjaka, za očekivati je da će krenuti lavina tračeva i komentara. No u ovoj obitelji neće biti problem samo opterećujuća razlika u godinama, već će se suprug Jerko (44) pokazati kao proračunati škrtac koji svoju mladu ženu Ivonu drži na vrlo kratkoj uzici i pod bizarnim pravilima. Hoće li novopečena supruga to dopustiti?

Prošle epizode

 • Sezona 1, Epizoda 1 / 70 - Udovica se nakon smrti svoga supruga previše vezuje za sina

  Čet 15.05.2014. 12:40

  RTL 2

  Čest je slučaj da cijela obitelj trpi nakon iznenadne smrti jednog od supružnika. Melanija (45) je izbezumljena nakon smrti muža, a u svom očaju toliko se veže za sina Marka (16), da učitelji i rodbina počinju brinuti. Melanija inzistira da sin nosi odjeću svog preminulog oca kako bi održavao sjećanje na njega. Naravno, tinejdžeru se to nimalo ne sviđa pa, kako bi šokirao majku, odluči ukrasti novu odjeću iz trgovine. No od tada ga Melanija počinje još više kontrolirati. Uskoro zabrani sinu sve društvene kontakte i uskrati mu sva prava. Kad se Marko zaljubi, Melanija je pred živčanim slomom. Situacija u obitelji postaje alarmantna – čak se i Centar za socijalnu skrb uključi u rješavanje ovog obiteljskog problema.

 • , Epizoda 13 - Bludna kći izluđuje roditelje

  Sri 14.05.2014. 13:35

  RTL 2

  Obitelj Harjaček brine se za svoju šesnaestogodišnju kći Divnu. Bespomoćni roditelji na sve načine pokušaju spasiti dobru reputaciju svoje kćeri koja je kročila u pubertet. Naime, ova tinejdžerica misli samo na zabave i pokušava seksi odjećom privući pažnju muškog spola. Hela (38) i Vlado (49) zabranili su svojoj kćeri izlaske, no ona to jednostavno ignorira. Divna miješa pojmove ljubav i seks, a dečki su za školarku poput igračaka. Međutim, opasnosti vlastitog ponašanja Divna shvaća tek kad je gotovo prekasno. Naime, preko interneta sa svojom prijateljicom upoznaje nepoznatog muškarca s kojim potajno dogovara sastanak...

 • , Epizoda 12 - Otac dvoje djece saznaje da je neplodan

  Sri 14.05.2014. 12:40

  RTL 2

  Tihomir (33) je ponosni otac dvojice sinova (5 i 3 god.) i u sretnom je braku sa svojom suprugom Žanom (31). No jedan susret s bivšim kolegom Alenom preokrenuo je Tihomirov život u potpunosti. Naime, Alenu je čudno što Tihomir ima djecu. Naime, Tihomir i Alen u su 6. razredu osnovne škole imali bolest koja je prouzročila upalu testisa, a zbog čega je Alen neplodan. Tihomira zaintrigira Alenova priča te i sam odlazi na pregled. Rezultati testova pokažu da je i on također neplodan.  No, čiji su onda „njegovi“ voljeni sinovi? Sve je očiglednije da ga je supruga Žana godinama valara, a brak im ionako stoji na klimavim nogama, pa Tihomir sam pokušava doznati istinu. Isprva je uvjeren da je njegov prijatelj Sanjin otac njegovih sinova. No, uskoro mu se učini da je njegov vlastiti otac Stanko (61) upleten u to...

 • , Epizoda 11 - Majka tinejdžerica rodila i ostavila dijete na javnom mjestu

  Uto 13.05.2014. 13:40

  RTL 2

  Šesnaestogodišnja Nina Roso potajno je rodila dijete u toaletu Glavnog željezničkog kolodvora. Njezini roditelji Vera (41) i Goran (44) iznenađeni su ovom viješću jer uopće nisu ni slutili da im je kći trudna. No, kada pokušaju saznati ime oca, mlada majka ga odluči sakriti. Kako bi pronašli njegov identitet,  roditelji joj odluče prekopati sobu.  Tamo nađu fotografiju Ninina profesora engleskog jezika ukrašenu srcima. Je li to otac malog Filipa? Ljutiti roditelji pozovu profesora na razgovor. No, ovaj 35-godišnjak, zgrožen njihovim optužbama, niječe svaku vezu s Ninom te ih bijesan izbacuje van iz stana. Vera i Goran, međutim, ne odustaju tako lako i zatraže pravni savjet. Testom za utvrđivanje očinstva žele saznati tko je otac malog Filipa...

 • , Epizoda 9 - Strahuje za kćer koja se druži s kriminalcima

  Pon 12.05.2014. 13:35

  RTL 2

  Samohrana majka Romana (38) boji se da bi njezina kćer tinejdžerica Jelena (17), mogla poput svog oca krenuti krivim putem jer se druži s osobama sumnjive pozadine. Iako je Jelena sama po sebi jako agresivna djevojka koja nikoga ne poštuje, krade, pije alkohol i markira školu, njezin dečko Miki Romani je najveći trn u oku. Jelena čak pokuša i svoju mlađu sestru Sandru (12) nagovoriti na krađu i time prelazi svaku granicu. Ni Mislav, Romanin suprug kojeg ranije puštaju iz zatvora, ne pridonosi previše odgoju svoje starije kćeri. Sve što on pak radi izležavanje je pred televizorom, ispijanje piva i zapovijedanje svojoj ženi. Njihov brak završava razvodom jer je on odluči ostaviti zbog mlađe. Romana ostaje sasvim bespomoćna, u strahu da Jelena u potpunosti ne skrene s puta. Naposljetku se ipak trgne i potraži pomoć Centra za socijalnu skrb. Može li ova fizička udaljenost od obitelji i prijatelja Jeleni otvoriti oči ili će ova 17-godišnjakinja baciti svoj život u vodu?