Ostani doma

InDizajn s Mirjanom Mikulec

30 min | lifestyle emisija | Hrvatska | 2020

RTL, nedjelja u jutarnjem terminu

RTL2, utorak u jutarnjem terminu

Voditelj
Mirjana Mikulec

Proljeće je vrijeme novih trendova i kolekcija, predstavljanja noviteta, pa i inovativnih rješenja, a sve to očekuje nas i u 17. sezoni ove emisije.

Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri, moći ćete vidjeti zanimljive dizajnerske prostore, korisne savjete i trendove iz svijeta unutarnjeg uređenja i opreme za dom.

No, ono na što je produkcijski tim iznimno ponosan i što će biti prava mala poslastica za ljubitelje uređenja interijera, a napose skandinavskog dizajna jesu prilozi iz Švedske. Naime, InDizajn tim ovoga je puta otišao malo dalje u potrazi za inspiracijom. Tako da ćemo već u prvoj epizodi nove sezone vidjeti trendove i novitete sa Sajma namještaja i rasvjete u Stockholmu.

Očekuje vas i intervju s Henrikom Nerom, jednim od najpopularnijih švedskih stilista interijera i fotografa. Ekipa InDizajna je posjetila njegov dom, pa ćete iz prve ruke moći pokupiti i savjete za uređenje svojeg prostora.

U novoj sezoni ćete vidjeti i 12 novih nagradnih makeovera u rubrici Iznenadi me, nove dizajnerske dvoboje gledatelja u rubrici "Dizajner na jedan dan", dok je rubrika "Uradi sam’"obogaćena novim zanimljivim idejama za izradu prigodnih dekoracija i namještaja.

Ekipa iz studija Mirjane Mikulec pobrinula se i realizaciju jednog humanitarnog makeovera u srednjoj školi – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb namijenjenoj mladeži s teškoćama u razvoju. Tako je uređen prostor za druženje na drugom katu škole koji je školarcima neophodan.

Potražite inspiraciju za svoj dom u nedjelju u jutarnjem terminu na glavnom kanalu RTL-a te utorkom u jutarnjem terminu na RTL-u 2.