Ljubav je na selu

60 min | dokumentarna sapunica | Hrvatska | 2018

Voditelj
Marijana Batinić

Jedanaestoro farmera ispričat će svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale. 

Oni dolaze iz svih krajeva Hrvatske – Gline, Metkovića, Tkona, Bala, Poreča, Miljevaca, Babine Grede, Vinkovaca, Pitomače, Desinića i Čakovca, no baš svi imaju zajednički cilj – pronaći srodnu dušu i pravu ljubav.

Nakon što su u prvoj emisiji ispričali svoje životne priče u nadi da će im potencijalne odabranice poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale, Marijana će ih posjetiti na njihovim imanjima kako bi ih obavijestila o njihovoj daljnjoj sudbini u emisiji, odnosno broju pisama koje su dobili. Baš svi farmeri oduševili su je svojim smislom za humor i zavodničkim metodama. I dok je neke od njih odmah iznenadila kutijom punom pisama, nekima je odlučila "smjestiti" i slagati da nisu prošli dalje.

Kome od njih će pristići najviše pisama i tko će privući pažnju nježnijeg spola te tako možda upoznati baš onu pravu, gledatelji će saznati u desetoj sezoni.

Osmišljen prema formatu poznate medijske kuće Fremantle Media, a osim u Velikoj Britaniji ovaj je show doživio veliki uspjeh i u Americi, Belgiji, Francuskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj i mnogim drugim zemljama. Iako se koncept samog projekta  razlikuje od zemlje do zemlje, poanta uvijek ostaje ista – LJUBAV.

U središtu pozornosti ovog show-a su šarmantni i iskreni farmeri kojima su osebujni načini i stilovi svakodnevnog života uskratili ono za čemu teži svako ljudsko biće, voljeti i biti voljen.

Ne kaže se uzalud da je u ljubavi sve moguće!