Ljubav je na selu - međunarodna sezona

60 min | dokumentarna sapunica | Hrvatska | 2019

Voditelj
Marijana Batinić

Prošle epizode

 • Sezona 11, Epizoda 25 / 25

  Čet 17.10.2019. 21:20

  RTL
 • Sezona 11, Epizoda 24 / 25

  Sri 16.10.2019. 21:25

  RTL

  Od brzih spojeva, preko putovanja na egzotične farme, romantike, poljubaca, pa sve do spletki i podmetanja - upravo je tako teklo putovanje petero farmera međunarodne sezone 'Ljubav je na selu' koji su ljubav života odlučili pronaći u Lijepoj Našoj.

  No sad je došlo vrijeme da sve karte stave na stol jer na redu je završno okupljanje i susret oči u oči sa svim kandidatima koji su bili na njihovim farmama. Marijana Batinić okupljenima će postavljati škakljiva pitanja, ali i pustiti priloge o događajima na farmama, pa će mnogima od njih napokon postati jasno tko je bio iskren, a tko je samo dobar glumac.

  Posebno raspoložene bit će novopečene prijateljice Martina i Marijana koje će zajedničkim snagama posve ignorirati Srećka i Antoniju, a jedna od njih bit će spremna pred svima reći baš sve što misli o boravku u Kanadi. No za iznenađenje večeri pobrinut će se Jack koji će prvo odbiti sjesti pokraj svojih kandidatkinja, a zatim će otkriti koja je to nova dama uspjela osvojiti njegovo srce.

 • Sezona 11, Epizoda 23 / 25

  Uto 15.10.2019. 21:15

  RTL


  I dok su neki, poput Antonije i Srećka, već javno obznanili kako gaje osjećaje jedni prema drugima, strasti su se potpuno ugasile za Anu i Jacka, a to će potvrditi i na tulumu. Naime, usred večeri, dok će ostali kandidati igrati društvene igre, Jack će odlučiti sabotirati zabavu, što će Anu izbaciti iz takta pa će mu sasuti u lice sve što ga ide i što joj se skupljalo proteklih mjeseci. Ni Jack neće biti blagonaklon prema svojoj odabranici pa će na kraju pasti i teške riječi. Tko će pokušati smiriti situaciju i jesu li ratne sjekire na kraju zakopane, gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati na RTL-u.

 • Sezona 11, Epizoda 22 / 25

  Pon 14.10.2019. 21:15

  RTL

  Domino i Barbara dan će iskoristiti za uživanje na plaži. No nestašni farmer pod vodom će se malo previše zaigrati, a kad mu njegova odabranica to zamjeri, doći će do nove svađe u kojoj se riječi neće birati.

  Trenerica Darinka na Hvaru će Ivu natjerati na novu fizičku aktivnost, ovaj put plivanje, no hoće li je njegov trud i angažman konačno impresionirati?

  Antonija će Srećka odvesti na Vir kako bi napokon upoznao njezinu obitelj i najbolju prijateljicu, a oni će farmera obasuti škakljivim pitanjima o njegovim namjerama i planovima za budućnost.

  Voditeljica Marijana Batinić farmere i njihove odabranike dočekat će na zajedničkom okupljanju, a zanimat će ju baš sve pikanterije o njihovim odnosima. Na ispitivanje će privesti i Anu koja će konačno priznati zašto je pobjegla od Jacka.

 • Sezona 11, Epizoda 21 / 25

  Čet 10.10.2019. 21:25

  RTL

  Dok će u Rovinju Srećko i Antonija proživljavati najljepše trenutke početka svoje veze, gdje će Antonija farmera čak upitati hoće li joj kupiti konja, na Rabu ruže neće cvjetati. Ana će u jednom trenutku pobjeći od Australca Jacka, a njega će to toliko pogoditi da će se čak i rasplakati.

  Domino će morati braniti svoje stavove pred Barbarom, a i otkrit će joj neke teške stvari iz svojih prošlih ljubavnih veza te priznati misli li s njom ozbiljno. Na Hvaru će Darinka Ivi narediti da se od danas mora zdravije hraniti.