Ostani doma

Bitka za skladište: Teksas

Storage Wars Texas

20 min | reality | SAD | 2011

Subota u 15:35 sati

Producent
Steve Robillard

Uloge
Walt Cade, Ricky Smith, Clinton „Bubba“ Smith, Jerry Simpon, Lesa Lewis, Mary Padian, Jenny Grumbles

Popularnu reality seriju „Bitka za skladište: Teksas“ možete pratiti subotom i nedjeljom u 17:40 sati na RTL2.

U tri sezone, tj. ukupno 78 epizoda, voditelj aukcija Walt Cade te natjecatelji Ricky i Bubba Smith, te i Lesa Lewis i Jerry Simpson u prvoj sezoni, zatim Jenny Grumbles i Mary Padian od druge sezone, vode nas u skladišta Teksasa koja su puna svakakvih čuda, neka manje, a neka više vrijednih. Kada se renta skladište ne plati, sadržaj tog skladišta nađe se na aukciji i tu profesionalni kupci kreću u nadmetanja. No prije samog nadmetanja, kupci imaju svega 5 minuta da pogledom ocijene vrijedi li išta od stvari pobacanih posvuda u skladištima te se nakon toga primaju ponude na službenoj aukciji.

U prvoj sezoni nadmeću se Ricky Smith i njegov rođak i poslovni partner Clinton „Bubba“ Smith koji i sami drže skladište u Lampasu, Teksasu, u kojem spremaju robu za preprodaju. Većinu posla obavljaju „na veliko“, no ponekad neke predmete znaju i preprodati direktno kupcima. Konkurencija su im Jerry Simpson „The Boss“ i njegova partnerica Lesa Lewis koji vode trgovinu „Again and Again Resale“ u Crockettu, Teksasu. Jerry i Lesa se često prepiru jer Lesa želi nakit i antikne stvari zadržati za sebe, a ne staviti u prodaju.

Premijerna epizoda, koju ćemo gledati u subotu, privukla je 4,1 milijun gledatelja te tako „lansiranju“ serije osigurala renome najgledanijeg početka prikazivanja jedne serije na A&E kanalu.