Ostani doma

Kraljevi dražbe

Auction Kings

20 min | reality | SAD | 2010

Nedjelja u 14:30 sati

Redatelj
Doug Mirabello

Uloge
Paul Brown, Cindy Shook, Jon Hammond, Delfino Ramos

Kraljevi dražbe pod vodstvom Paula Browna vode nas u svijet neobičnih i zanimljivih aukcija.

Paul Brown vlasnik je legendarne aukcijske kuće “Gallery 63” u Sandy Springsu, Georgia, specijalizirane za kupnju i prodaju neobičnih i luksuznih predmeta - od potpisane gitare Johnnyja Casha do starog seta za ubijanje vampira.  Kroz svaku epizodu vodi vas Paulov stručni tim, koji se sastoji od menadžerice Cindy, asistenta Jona, majstora Delfina i dvojice voditelja aukcija, Jasona i Guerryja. Osim uzbudljivog procesa aukcije, gledatelji imaju priliku naučiti nešto o povijesti svakog predmeta koji prolazi kroz “Gallery 63”.

“Kraljevi dražbe” još su jedna uspješnica u nizu sličnih popularnih televizijskih reality serija, poput “Zalagaonice” History Channela po kojoj je stvorena i ova zanimljiva serija. Serija  je nastala u produkciji Authentic Entertainmenta i prvi puta je prikazana 2010. godine na Discovery Channelu.

Nakon što je 2013. godine snimljena zadnja epizoda ‘”Kraljeva dražbe”, Paul Brown nastavio je voditi “Gallery 63” sve do 2015., kada se odlučio posvetiti drugom poslu. Paul je i dalje ostao televizijsko lice te je u emisiji “Good Day Atlanta” procjenjivao vrijedne predmete i objašnjavao njihov povijesni kontekst, a nakon toga se okušao i kao voditelj emisije “Endless Yard Sale”.