Ostani doma

Kućice iz snova: Stil života

Tiny House Nation

40 min | lifestyle emisija | SAD | 2014

Ponedjeljak - petak u popodevnom terminu

Uloge
John Weisbarth, Zach Giffin

Kod uređenja doma bitna je kreativnost.

Da biste živjeli u kući iz snova, ne znači nužno da ta kuća mora biti velika. Ponekad vam je za sreću dovoljna mala kućica, a John i Zach će vam to dokazati. John Weisbarth i Zach Giffin stručnjaci su za renovaciju i uređenje domova, koji putuju po Americi i pomažu pri uređivanju minijaturnih kuća. Nijedna kućica nema više od 46 kvadratnih metara, a ovaj dvojac će pokazati što se sve može 'stisnuti' u taj prostor kako bi se dobila prava kućica iz snova.

U SAD-u je postao popularan trend kupovanja malih kućica jer smatraju kako one potiču vođenje jednostavnijeg života. Vlasnici takvih kućica nemaju problema s održavanjem velikih prostora, a sve najvažnije stvari za život stanu unutar 46 kvadrata. John i Zach provest će vas kroz mnoge 'minidomove', upoznati s njihovim vlasnicima te vas oduševiti svojim originalnim idejama i dokazati da je kreativnost važnija od prostora. 

"Kućice iz snova: Stil života" još je jedna reality serija nastala po uzoru na popularnu seriju 'Kućice iz snova'. Serija je nastala 2014. godine i prvi je put prikazana na FYI kanalu. Ova zanimljiva, zabavna, ali i poučna serija naišla je na velik broj gledatelja diljem svijeta i ubrzo je postala veoma popularna. Pratite je na RTL-u i dopustite da vas oduševi i inspirira vaš stil života.