Zvijezde - ljetni hit

glazbeno-natjecateljski show | Hrvatska | 2019

Voditelj
Antonija Blaće

Žiri
Andrea Andrassy, Tonči Huljić, Nina Badrić, Petar Grašo, Branko Đurić

Prošle epizode

 • Sezona 3, Epizoda 8 / 8

  Sub 22.06.2019. 20:15

  RTL

  Od čak šezdeset kandidata koji su u glazbenom showu 'Zvijezde – ljetni hit' tražili svoj put prema zvijezdama, njih pet plasiralo se u finalnu večer te će u subotu, 22. lipnja od 20. 15 sati zapjevati pred Tončijem Huljićem, Ninom Badrić, Petrom Grašom, Andreom Andrassy i Brankom Đurićem Đurom, a samo će jedan od njih kući otići s Tončijevim ljetnim hitom, 50 tisuća kuna te nastupom na Splitskom festivalu.

  A da su u finalu najbolji od najboljih, svjedoče i komentari žirija koji je složan – baš svatko od top 5 kandidata može odnijeti pobjedu!

 • Sezona 3, Epizoda 7 / 8

  Sub 15.06.2019. 20:15

  RTL

  Od šezdeset kandidata koji su na audicijama tražili svoj put prema zvijezdama, njih sedam ovog će vikenda zapjevati duete s članovima žirija.

  Lina Pejovska, Ivan Vidović, Filomena Puljiz, Lucijan Janko Krnic, Dženana Manov, Armin Malikić i Andrea Kadić – kandidati su koje je žiri odabrao među 7 najboljih.

 • Sezona 3, Epizoda 6 / 8

  Sub 08.06.2019. 20:15

  RTL

  Nakon što je žiri poslušao 60 audicijskih nastupa kandidata, odabrali su samo njih desetero.

  Izbor nije bio nimalo lak, a predsjednik žirija Tonči Huljić, kao i Nina Badrić, Petar Grašo, Branko Đurić Đuro i Andrea Andrassy odabrali su one najbolje koji su po njihovim kriterijima idealni kandidati za ljetni hit. Kao što su već naglašavali, tražili su - ne samo glas koji će ih oboriti s nogu, već i karizmu kao i scenski izričaj, a sve to zajedno čini osobu koja ima karakteristike zvijezde.

  I dok će neki kandidati, i to drugi put, potpuno očarati žiri, Tonči, koji je prethodnu epizodu zaplakao kada je nastupio kandidat Lovro Dokić, inače skijaški paraolimpijac, u ovoj će epizodi neustrašivom Lovri ostvariti i san – otpjevat će s njim pjesmu u duetu! Emocija neće nedostajati, kao ni nekih priznanja. Đuro će tako otkriti koja ga natjecateljica podsjeća na njegovu suprugu.

 • Sezona 3, Epizoda 5 / 8

  Pet 31.05.2019. 21:05

  RTL

  U posljednjoj audicijskoj emisiji showa 'Zvijezde – ljetni hit' novih 12 kandidata lovi zadnju ulaznicu za ulazak u TOP10! Mjesta je sve manje, a kandidati koji su već dobili svih pet podignutih stolaca dokaz su da je i ove sezone konkurencija vrlo jaka pa će za prolaz u sljedeću fazu natjecanja morati ponuditi ''cijeli paket''.

  Nakon što je prošle subote sve prisutne iznenadio svojim nastupom u studiju, popularni splitski reper Vojko V ovaj će tjedan zamijeniti Đuru u njegovu vrućem stolcu! Vlasnik albuma 'Vojko', koji je struka već nazvala remek-djelom, dobitnik nekoliko Porina i autor hitova koji ne izlaze iz uha te stihova koji se citiraju na svakom koraku, s ostatkom omiljenog žirija svojim će istančanim sluhom i britkim komentarima odlučivati o sudbini kandidata.

  43-godišnja profesorica informatike, automehaničar, hrvatski paraolimpijac i bivši rukometaš koji već ima vlastitu pjesmu, koju je na YouTubeu vidjelo više od pola milijuna ljudi, samo su dio šarolikog društva koje će se predstaviti u showu. No za iznenađenje večeri pobrinut će se predsjednik žirija Tonči Huljić kojeg će nastup jednog kandidata jako dirnuti.

 • Sezona 3, Epizoda 4 / 8

  Sub 25.05.2019. 20:05

  RTL

  U večerašnjem glazbenom showu nastupit će novih 12 natjecatelja koji se nadaju da će svojim nastupom očarati peteročlani žiri te kući odnijeti 50 tisuća kuna, Tončijev ljetni hit, ali i nastup na Splitskom festivalu.

  Budući doktor, bivši vojnik, vozač taksija, influencer, dvije prijateljice koje izgledaju kao iz "žurnala"te gost iznenađenja na kraju emisije razoružat će strogi žiri. Hoće li itko od njih dobiti svih pet glasova, gledatelji će doznati večeras!