Ostani doma

Tri, dva, jedan - kuhaj!

kulinarski show | Hrvatska | 2014

Voditelj
Antonija Blaće

Žiri
Željka Klemenčić, Tomislav Špiček

Pod voditeljskom palicom Antonije Blaće amaterski kuhari natječu se u pripremi jela iz sedam hrvatskih regija te bore se za titulu najboljeg amaterskog kuhara pripremajući najpoznatija hrvatska tradicionalna jela!

„Tri, dva, jedan  – kuhaj“ vraća se pomalo zaboravljenim, ali nikada prežaljenim tradicionalnim jelima. Natjecatelje će kroz izazove kuhanja voditi Antonija Blaće, a njihova jela ocjenjivat će dvočlani žiri koji čine domaći gastro-guru Željka Klemenčić i poznati chef Tomislav Špiček!

Od članice žirija Željke kandidati i gledatelji imat će što naučiti. Izdavačica i glavna urednica časopisa „Mrvica“ bila je idejna začetnica i prva urednica mjesečnika "Dobra hrana" Jutarnjeg lista. Njezina "Mrvica" multimedijalni je magazin za ljude poput nje, kojima se cijela životna filozofija vrti oko prirodne, jednostavne i slasne hrane. Željki je kulinarska tradicija iznimno važna i mišljenja je da su zdravi kulinarski temelji ključna stvar za razvoj i napredak stoga je raduje što će se u showu „Tri, dva, jedan – kuhaj“ proći sve regije Hrvatske.