Ostani doma

Svake minute, jedna beba

One born every minute

60 min | reality | Ujedinjeno Kraljevstvo | 2010

Nedjeljom u 10:35 sati

Producent
Magnus Temple Nick Curwin, Peter Moore, Sanjay Singhal, Jonathan Smith, Francesca Newby, Lucy Bowden, Lorraine Charker-Phillips

Voditelj
Steven Hartley

Samo diši duboko!

Inovativna i hvaljena britanska reality serija nudi nam pogled u samo rodilište, koje je dosad bilo dostupno jedino roditeljima!

Čudo rođenja bilo je rezervirano samo za roditelje, no sada događaji iz rodilišta nisu više samo priče, zahvaljujući seriji „Svake minute, jedna beba“ koja iz perspektive roditelja, babica i doktora donosi uzbudljiva zbivanja iz rodilišta. Od priprema za porod, drame, stresa, ali i raznih drugih emocija, pa sve do završnog ushićenja koje donosi čudo rođenja, svjedočimo iz prve ruke doživljajima onih koji su proživjeli svoje najveće trenutke u životu!

„Svake minute, jedna beba“, prikazuje se od 2010. godine te je u prvoj sezoni (nominirana je također u svojoj drugoj sezoni) bila nagrađena BAFTA-om za najbolju factual seriju tj., seriju koja dokumentira stvarne događaje i ljude, koristeći se, između ostalog, fiksnim kamerama poput onih koje se koriste u Big Brotheru, kako bi prenijela drugačiji, stvaran i iskren, štoviše, intiman osjećaj događanja. Od početka, kroz svojih 11 sezona, od kojih se posljednja upravo i prikazuje na programu Channel 4, ova serija, u produkciji ''Dragonfly Film and Television Production'', pokazala se iznimno uspješnom te doživjela svoju američku te francusku inačicu.