Ostani doma

Gospodin Savršeni

The Bachelor

60 min | reality | Hrvatska | 2019

Voditelj
Antonija Blaće

Gledaj na RTLplay

Nadolazeće epizode

 • Sezona 2, Epizoda 12 / 24

  Pon 06.04.2020. 09:20

  RTL Living

  U današnjoj epizodi prva je tema Maja, koja je iznenada napustila show i rastužila sve u vili dok o Sari djevojke nemaju takvo mišljenje - svi misle da će im sad biti malo lakše u kući. Jutarnju razbibrigu prekinuo je Gospodin Savršeni koji je nenadano došao u posjet i pripremio malo drukčiji spoj za jednu djevojku, a njegova odluka jako će pogoditi kandidatkinju koja i ovaj put nije dobila priliku nasamo se družiti s njim.

 • Sezona 2, Epizoda 13 / 24

  Pon 06.04.2020. 19:20

  RTL Living

  Novi tjedan u showu donosi i nove zavrzlame, a djevojke se nisu nadale da će im na prag doći dva nepozvana gosta. Uz Mijina oca, stići će i njegov prijatelj i kolega Goran. Kako će djevojke reagirati na iznenadnu posjetu i koja će biti procjena tate Gospodina Savršenog, ne propustite pogledati večeras.

 • Sezona 2, Epizoda 14 / 24

  Uto 07.04.2020. 19:20

  RTL Living

  U današnjoj epizodi djevojke će posjetiti astrologinja Anđelka Subašić, koja će prema natalnim kartama kandidatkinja vidjeti koliko su kompatibilne s Mijom. I dok će neke, poput Anite, biti oduševljene kako im je astrologinja sve točno pogodila, Silvia smatra kako im nije rekla ništa pametno.

  I danas će neke djevojke tijekom ceremonije ruža dobiti priliku za razgovor s Mijom, no neće svi proteći u ugodnom tonu - čini se da se neke kandidatkinje osjećaju toliko blisko s Mijom da mu mogu govoriti koje to cure nisu u potpunosti iskrene s njim.

 • Sezona 2, Epizoda 15 / 24

  Sri 08.04.2020. 19:20

  RTL Living

  Nakon stresne ceremonije ruža Mijo je odlučio da je stiglo vrijeme za zabavu i opuštanje pa je curama najavio da spakiraju kofere jer kreću u južnije krajeve! Nakon dolaska na Vis djevojke su očekivale da će ih Gospodin Savršeni svaki tren iznenaditi pismom, što se i dogodilo.

  Zagonetni Mijo pozvao je Barbaru, Mihaelu, Silviju, Nikolinu i Nušu na grupni spoj, a ondje ih je dočekalo još jedno iznenađenje! Gospodin Savršeni pripremio je snimanje u izazovnim pozama. Djevojke su se počele otimati za Miju kada su ga ugledale u seksi donjim gaćicama!

 • Sezona 2, Epizoda 16 / 24

  Čet 09.04.2020. 19:20

  RTL Living

  U današnjoj epizodi Emily i Mijo nastavljaju svoj romantičan spoj, a dok oni uživaju u novonastaloj situaciji među njima, djevojke su odlučile poraditi na svojoj liniji vježbajući jogu uz more. Kad se Emily vratila sa spoja, sve je zanimalo samo jedno - je li pao poljubac i kakvi su sada njezini osjećaji prema Miji. Sljedeći je dan počeo opušteno premda ih je navečer čekala još jedna ceremonija ruža, no da iznenađenja ne bi nedostajalo, pobrinuo se Mijo poslavši im još jedno pismo, koje je izazvalo pravu zbrku među djevojkama.

 • Sezona 2, Epizoda 17 / 24

  Pet 10.04.2020. 19:20

  RTL Living


  Gospodin Savršeni produljio je boravak na Visu i za djevojke je isplanirao pravu morsku avanturu, no nisu sve bile pozvane na druženje. Iako je Mijo za ekipu isplanirao zabavu na pučini, vesela atmosfera ipak nije mogla sakriti ljubomorne poglede pojedinih djevojaka, što je dovelo do novih ispada.

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 24 / 24

  Čet 17.10.2019. 20:00

  RTL

  Stigao je i taj dan - u drugoj sezoni showa ljubav je tražilo 19 atraktivnih djevojaka, a u finalu su ostale Mihaela i Nuša! kakva je iznenađenja Mijo pripremio za dvije finalistice te što će presuditi u donošenju njegove konačne odluke - ne propustite pogledati večeras, u finalnoj epizodi showa.

 • Sezona 2, Epizoda 23 / 24

  Sri 16.10.2019. 20:05

  RTL

  Večeras je noć zaista teške odluke za Miju Matića, koji jednu od tri djevojke mora poslati kući. Kako bi bio siguran da će donijeti ispravnu odluku, odlučio je potražiti pomoć prethodnog Gospodina Savršenog – Gorana Jurenca!

  U velikom finalu ima mjesta samo za dvije djevojke, a svaka kandidatkinja nada se da je „ona prava“ za Miju. Mihaela, Nikolina ili Nuša - koja će danas napustiti show, ne propustite pogledati večeras.

 • Sezona 2, Epizoda 22 / 24

  Uto 15.10.2019. 20:05

  RTL

  U današnjoj epizoda showa djevojke su itekako svjesne koliko je kraj blizu i kako je vila odjednom postala prazna pa su se, gledajući fotografije nastale tijekom emisije, prisjetile svega što su na tom uzbudljivom ljubavnom putu proživjele...

  A da ih ne bi u potpunosti preuzela nostalgija, pobrinuo se Mijo koji im je organizirao zanimljivi spoj - penjanje po umjetnoj stijeni, tijekom kojeg će određene djevojke ponovno pokazati koliko su se spremne boriti, poput Mihaele koja će staviti ljubav ispred ljepote. Pobjednicu izazova, naravno, očekuju romantični trenuci s Mijom, no prije toga morat će proći još jednu zanimljivu prepreku. • Sezona 2, Epizoda 21 / 24

  Pon 14.10.2019. 20:05

  RTL

  Druga sezona ulazi u finalni tjedan u kojem će se doznati koja je natjecateljica uspjela zarobiti Mijino srce. Od devetnaest djevojaka ostalo ih je samo šest, koje su u show ušle sa željom da upoznaju zgodnog neženju i, naravno, osvoje zadnju ružu. Pred Mijom Matićem je zaista teška odluka, ali nada se da ga osjećaj ne vara i da će donijeti ispravnu odluku.

  Barbara, Emily, Mihaela, Nikolina, Nuša i Silvia večeras će se morati dodatno potruditi kako bi pridobile pažnju Gospodina Savršenog jer u finalnoj emisiji nema mjesta za sve. Zbog te spoznaje, neke djevojke će zaboraviti na prijateljstva u showu i više neće birati sredstva za borbu.

 • Sezona 2, Epizoda 20 / 24

  Čet 10.10.2019. 20:05

  RTL

  Nakon predivnih sedam dana na Visu i važnih spojeva, Juliena ispadanja i Silvijine divlje ruže djevojke su ponovno u vili u Zagrebu i vraćaju se gorućim pitanjima - koja će sljedeća djevojka dobiti spoj s Mijom i hoće li Silvia gledati samo na svoju ljubavnu budućnost ili joj je novo prijateljstvo važnije od dečka?

  No da ne bi svoje lijepe glave razbijali samo s pitanjima o ljubavi, pobrinut će se nenadana gošća koja će zaokupiti njihovu pozornost.

  Boji li se Silvia visine samo kad pokraj sebe nema hrabrog zaštitnika Miju, hoće li popustiti sve njezine kočnice i kako će na to reagirati ostale djevojke kad se vrati u vilu - ne propustite pogledati večeras.