Gospodin Savršeni

The Bachelor

60 min | reality | Hrvatska | 2019

Voditelj
Antonija Blaće

Gledaj na RTLplay

Nadolazeće epizode

 • Sezona 2, Epizoda 6 / 24

  Pon 24.02.2020. 09:10

  RTL Living

  Napetost raste pred ceremoniju ruža; jedna od djevojaka večeras će napustiti vilu i vrijeme je da Mijo donese odluku. Neizvjesnost osjećaju sve djevojke osim Mihaele, Nikoline i Barbare, koje su osigurale svoju ružu. Nakon šokantne večeri uslijedilo je nešto mirnije jutro u vili, a pred djevojke je stavljen još jedan zanimljiv izazov.

   

   

 • Sezona 2, Epizoda 7 / 24

  Pon 24.02.2020. 19:20

  RTL Living

  U novoj epizodi showa doznajemo koja od dviju djevojaka, Andrea ili Tesa, napušta vilu, a nakon toga zgodni neženja priređuje veliko iznenađenje za preostale natjecateljice.

 • Sezona 2, Epizoda 8 / 24

  Uto 25.02.2020. 19:20

  RTL Living

  U današnjoj epizodi past će u drugi plan završetak ceremonije ruža jer će i djevojke i Mijo biti jako iznenađeni Samrinom odlukom o napuštanju showa. A kako bi ih razveselio, Mijo će im priuštiti zanimljivo iznenađenje - posjet adrenalinskom parku, gdje će nakratko zaboraviti na trzavice u kući, a Anita i Alenka pobijedit će svoje strahove. Osim zabave, Miji je i dalje na prvome mjestu ljubav pa mu je plan provjeriti koja je djevojka u showu zbog njega, a kojoj je važno samo „pet minuta slave“.

 • Sezona 2, Epizoda 9 / 24

  Sri 26.02.2020. 19:20

  RTL Living

  Nakon prekrasne Istre, slijedio je povratak u realnost – u Zagrebu su se djevojke spremile za još jedan koktel party i, svima najteži dio showa – ceremoniju ruža. Napeta atmosfera postala je još gora kada su krenule uobičajene svađe, a međusobna netrpeljivost postala je neizdrživa, što je potaknulo i suze na oči pojedinih djevojaka.

 • Sezona 2, Epizoda 10 / 24

  Čet 27.02.2020. 19:20

  RTL Living

  U današnjoj epizodi ponovno je počelo napeto - neke djevojke poput Anite i Andree nastavljaju sa svađama dok druge poput Maje znaju da je Mijo važniji i ne mogu dočekati spoj s njim.

  Gospodinu Savršenom u pomoć priskače kandidatkinja iz prve sezone showa Klara Perko, a zajedno će im pripremiti iznenađenje - društvenu igru koju mnoge djevojke neće doživjeti kao zabavu, nego kao osvetu za sve što su dosad zamjerale određenim curama u kući.
  Zanimljiva igra donijet će još zanimljiviju nagradu, a samim tim i nove probleme u vili.

 • Sezona 2, Epizoda 11 / 24

  Pet 28.02.2020. 19:20

  RTL Living

  Gospodin Savršeni pripremio je grupni spoj za određene sretnice, odveo ih je u kasino nadajući se dobrom provodu. No večer je bila sve samo ne zabavna, a nove svađe i napetosti obilježile su spoj.„U igri sreće netko uvijek pobijedi, a netko izgubi. Hoćeš li ići na sve ili ništa?“, glasilo je pismo koje je Mijo poslao djevojkama, a za grupni spoj odabrao je Anitu, Maju, Andreu, Silviju, Saru i Julie.

  Cure su se brzo spremile kako bi provele jedan nezaboravan dan s Gospodinom Savršenim.
  Iako su se nadale najboljem ishodu, uslijedilo je ono najgore – Mijo je najavio iznenadnu ceremoniju ruža, a djevojke na spoju bile su jedine ugrožene.

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 24 / 24

  Čet 17.10.2019. 20:00

  RTL

  Stigao je i taj dan - u drugoj sezoni showa ljubav je tražilo 19 atraktivnih djevojaka, a u finalu su ostale Mihaela i Nuša! kakva je iznenađenja Mijo pripremio za dvije finalistice te što će presuditi u donošenju njegove konačne odluke - ne propustite pogledati večeras, u finalnoj epizodi showa.

 • Sezona 2, Epizoda 23 / 24

  Sri 16.10.2019. 20:05

  RTL

  Večeras je noć zaista teške odluke za Miju Matića, koji jednu od tri djevojke mora poslati kući. Kako bi bio siguran da će donijeti ispravnu odluku, odlučio je potražiti pomoć prethodnog Gospodina Savršenog – Gorana Jurenca!

  U velikom finalu ima mjesta samo za dvije djevojke, a svaka kandidatkinja nada se da je „ona prava“ za Miju. Mihaela, Nikolina ili Nuša - koja će danas napustiti show, ne propustite pogledati večeras.

 • Sezona 2, Epizoda 22 / 24

  Uto 15.10.2019. 20:05

  RTL

  U današnjoj epizoda showa djevojke su itekako svjesne koliko je kraj blizu i kako je vila odjednom postala prazna pa su se, gledajući fotografije nastale tijekom emisije, prisjetile svega što su na tom uzbudljivom ljubavnom putu proživjele...

  A da ih ne bi u potpunosti preuzela nostalgija, pobrinuo se Mijo koji im je organizirao zanimljivi spoj - penjanje po umjetnoj stijeni, tijekom kojeg će određene djevojke ponovno pokazati koliko su se spremne boriti, poput Mihaele koja će staviti ljubav ispred ljepote. Pobjednicu izazova, naravno, očekuju romantični trenuci s Mijom, no prije toga morat će proći još jednu zanimljivu prepreku. • Sezona 2, Epizoda 21 / 24

  Pon 14.10.2019. 20:05

  RTL

  Druga sezona ulazi u finalni tjedan u kojem će se doznati koja je natjecateljica uspjela zarobiti Mijino srce. Od devetnaest djevojaka ostalo ih je samo šest, koje su u show ušle sa željom da upoznaju zgodnog neženju i, naravno, osvoje zadnju ružu. Pred Mijom Matićem je zaista teška odluka, ali nada se da ga osjećaj ne vara i da će donijeti ispravnu odluku.

  Barbara, Emily, Mihaela, Nikolina, Nuša i Silvia večeras će se morati dodatno potruditi kako bi pridobile pažnju Gospodina Savršenog jer u finalnoj emisiji nema mjesta za sve. Zbog te spoznaje, neke djevojke će zaboraviti na prijateljstva u showu i više neće birati sredstva za borbu.

 • Sezona 2, Epizoda 20 / 24

  Čet 10.10.2019. 20:05

  RTL

  Nakon predivnih sedam dana na Visu i važnih spojeva, Juliena ispadanja i Silvijine divlje ruže djevojke su ponovno u vili u Zagrebu i vraćaju se gorućim pitanjima - koja će sljedeća djevojka dobiti spoj s Mijom i hoće li Silvia gledati samo na svoju ljubavnu budućnost ili joj je novo prijateljstvo važnije od dečka?

  No da ne bi svoje lijepe glave razbijali samo s pitanjima o ljubavi, pobrinut će se nenadana gošća koja će zaokupiti njihovu pozornost.

  Boji li se Silvia visine samo kad pokraj sebe nema hrabrog zaštitnika Miju, hoće li popustiti sve njezine kočnice i kako će na to reagirati ostale djevojke kad se vrati u vilu - ne propustite pogledati večeras.