Gospodin Savršeni

The Bachelor

60 min | reality | Hrvatska | 2019

Ponedjeljak - četvrtak u 20 sati

Voditelj
Antonija Blaće

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 8 / 24

  Čet 19.09.2019. 20:05

  RTL

  U današnjoj epizodi past će u drugi plan završetak ceremonije ruža jer će i djevojke i Mijo biti jako iznenađeni Samrinom odlukom o napuštanju showa. A kako bi ih razveselio, Mijo će im priuštiti zanimljivo iznenađenje - posjet adrenalinskom parku, gdje će nakratko zaboraviti na trzavice u kući, a Anita i Alenka pobijedit će svoje strahove. Osim zabave, Miji je i dalje na prvome mjestu ljubav pa mu je plan provjeriti koja je djevojka u showu zbog njega, a kojoj je važno samo „pet minuta slave“.

 • Sezona 2, Epizoda 7 / 24

  Sri 18.09.2019. 20:00

  RTL

  U novoj epizodi showa doznajemo koja od dviju djevojaka, Andrea ili Tesa, napušta vilu, a nakon toga zgodni neženja priređuje veliko iznenađenje za preostale natjecateljice.

 • Sezona 2, Epizoda 6 / 24

  Uto 17.09.2019. 20:05

  RTL

  Napetost raste pred ceremoniju ruža; jedna od djevojaka večeras će napustiti vilu i vrijeme je da Mijo donese odluku. Neizvjesnost osjećaju sve djevojke osim Mihaele, Nikoline i Barbare, koje su osigurale svoju ružu. Nakon šokantne večeri uslijedilo je nešto mirnije jutro u vili, a pred djevojke je stavljen još jedan zanimljiv izazov.

   

   

 • Sezona 2, Epizoda 5 / 24

  Pon 16.09.2019. 20:00

  RTL

  U vili Gospodina Savršenog odnosi postaju zaista ozbiljni. Spojevi nasamo sve su češći, ljubomora sve veća, a konkurencija sve opasnija i nitko ne gubi vrijeme. Šok i nevjerica zavladat će vilom, a tko će se teško nositi s posljedicama ljubomore i kako će doći do poljupca, nikako ne propustite pogledati večeras.

 • Sezona 2, Epizoda 4 / 24

  Čet 12.09.2019. 20:05

  RTL

  U današnjoj epizodi neke će natjecateljice platiti zbog svojih nepromišljenih poteza pa će njihova avantura u vili Gospodina Savršenog doći svome kraju. No kako bi razveselio ostale dame, Gospodin Savršeni pripremit će im pregršt iznenađenja i vratiti ih u djetinjstvo.

  Zadaci koje će postaviti pred njih neće biti nimalo laki, ali djevojke će potrošiti zadnji atom snage kako bi mu pokazale svoju spretnost i spremnost da osvoje razgovor nasamo s njim, što neke djevojke neće najbolje prihvatiti.