Gospodin Savršeni

The Bachelor

60 min | reality | Hrvatska | 2019

Voditelj
Antonija Blaće

Gledaj na RTLplay

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 19 / 24

  Sri 09.10.2019. 20:00

  RTL

  Sedam natjecateljica i dalje se bori za srce Gospodina Savršenog, no situacija postaje sve napetija jer su u igri ozbiljni osjećaji, a za jednu curu ova ljubavna avantura danas završava. Gospodin Savršeni večeras će morati donijeti tešku odluku – jedna djevojka napušta show. Kako bi svaka dobila priliku dokazati se, Mijo za njih priprema mnoga iznenađenja.

 • Sezona 2, Epizoda 18 / 24

  Uto 08.10.2019. 20:00

  RTL

  Mijo prvi put vodi Mihaelu na cjelodnevni spoj daleko od svih. I dok su to neke djevojke prilično dobro prihvatile, Barbari i Nikolini nije bilo svejedno. Barbaru je pogodilo što ona nije pozvana na spoj zato što joj je bio rođendan, a Nikolina više ne može sakriti svoju razočaranost što se sve više udaljava od Mije.

  No da bi smetnuli misli s Mihaele i Mije, djevojke su odlučile uživati u prekrasnima viškim plažama, a neke su se čak odvažile i na kupanje. U to vrijeme Mijo je počeo sa svojim iznenađenjima koja bi baš svaku djevojku na svijetu ostavila bez daha.

 • Sezona 2, Epizoda 17 / 24

  Pon 07.10.2019. 20:05

  RTL


  Gospodin Savršeni produljio je boravak na Visu i za djevojke je isplanirao pravu morsku avanturu, no nisu sve bile pozvane na druženje. Iako je Mijo za ekipu isplanirao zabavu na pučini, vesela atmosfera ipak nije mogla sakriti ljubomorne poglede pojedinih djevojaka, što je dovelo do novih ispada.

 • Sezona 2, Epizoda 16 / 24

  Čet 03.10.2019. 20:00

  RTL

  U današnjoj epizodi Emily i Mijo nastavljaju svoj romantičan spoj, a dok oni uživaju u novonastaloj situaciji među njima, djevojke su odlučile poraditi na svojoj liniji vježbajući jogu uz more. Kad se Emily vratila sa spoja, sve je zanimalo samo jedno - je li pao poljubac i kakvi su sada njezini osjećaji prema Miji. Sljedeći je dan počeo opušteno premda ih je navečer čekala još jedna ceremonija ruža, no da iznenađenja ne bi nedostajalo, pobrinuo se Mijo poslavši im još jedno pismo, koje je izazvalo pravu zbrku među djevojkama.

 • Sezona 2, Epizoda 15 / 24

  Sri 02.10.2019. 20:05

  RTL

  Nakon stresne ceremonije ruža Mijo je odlučio da je stiglo vrijeme za zabavu i opuštanje pa je curama najavio da spakiraju kofere jer kreću u južnije krajeve! Nakon dolaska na Vis djevojke su očekivale da će ih Gospodin Savršeni svaki tren iznenaditi pismom, što se i dogodilo.

  Zagonetni Mijo pozvao je Barbaru, Mihaelu, Silviju, Nikolinu i Nušu na grupni spoj, a ondje ih je dočekalo još jedno iznenađenje! Gospodin Savršeni pripremio je snimanje u izazovnim pozama. Djevojke su se počele otimati za Miju kada su ga ugledale u seksi donjim gaćicama!