Ostani doma

Gospodin Savršeni

The Bachelor

60 min | reality | Hrvatska | 2019

Voditelj
Antonija Blaće

Gledaj na RTLplay

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 14 / 24

  Uto 01.10.2019. 20:00

  RTL

  U današnjoj epizodi djevojke će posjetiti astrologinja Anđelka Subašić, koja će prema natalnim kartama kandidatkinja vidjeti koliko su kompatibilne s Mijom. I dok će neke, poput Anite, biti oduševljene kako im je astrologinja sve točno pogodila, Silvia smatra kako im nije rekla ništa pametno.

  I danas će neke djevojke tijekom ceremonije ruža dobiti priliku za razgovor s Mijom, no neće svi proteći u ugodnom tonu - čini se da se neke kandidatkinje osjećaju toliko blisko s Mijom da mu mogu govoriti koje to cure nisu u potpunosti iskrene s njim.

 • Sezona 2, Epizoda 13 / 24

  Pon 30.09.2019. 20:05

  RTL

  Novi tjedan u showu donosi i nove zavrzlame, a djevojke se nisu nadale da će im na prag doći dva nepozvana gosta. Uz Mijina oca, stići će i njegov prijatelj i kolega Goran. Kako će djevojke reagirati na iznenadnu posjetu i koja će biti procjena tate Gospodina Savršenog, ne propustite pogledati večeras.

 • Sezona 2, Epizoda 12 / 24

  Čet 26.09.2019. 20:00

  RTL

  U današnjoj epizodi prva je tema Maja, koja je iznenada napustila show i rastužila sve u vili dok o Sari djevojke nemaju takvo mišljenje - svi misle da će im sad biti malo lakše u kući. Jutarnju razbibrigu prekinuo je Gospodin Savršeni koji je nenadano došao u posjet i pripremio malo drukčiji spoj za jednu djevojku, a njegova odluka jako će pogoditi kandidatkinju koja i ovaj put nije dobila priliku nasamo se družiti s njim.

 • Sezona 2, Epizoda 11 / 24

  Sri 25.09.2019. 20:05

  RTL

  Gospodin Savršeni pripremio je grupni spoj za određene sretnice, odveo ih je u kasino nadajući se dobrom provodu. No večer je bila sve samo ne zabavna, a nove svađe i napetosti obilježile su spoj.„U igri sreće netko uvijek pobijedi, a netko izgubi. Hoćeš li ići na sve ili ništa?“, glasilo je pismo koje je Mijo poslao djevojkama, a za grupni spoj odabrao je Anitu, Maju, Andreu, Silviju, Saru i Julie.

  Cure su se brzo spremile kako bi provele jedan nezaboravan dan s Gospodinom Savršenim.
  Iako su se nadale najboljem ishodu, uslijedilo je ono najgore – Mijo je najavio iznenadnu ceremoniju ruža, a djevojke na spoju bile su jedine ugrožene.

 • Sezona 2, Epizoda 10 / 24

  Uto 24.09.2019. 20:00

  RTL

  U današnjoj epizodi ponovno je počelo napeto - neke djevojke poput Anite i Andree nastavljaju sa svađama dok druge poput Maje znaju da je Mijo važniji i ne mogu dočekati spoj s njim.

  Gospodinu Savršenom u pomoć priskače kandidatkinja iz prve sezone showa Klara Perko, a zajedno će im pripremiti iznenađenje - društvenu igru koju mnoge djevojke neće doživjeti kao zabavu, nego kao osvetu za sve što su dosad zamjerale određenim curama u kući.
  Zanimljiva igra donijet će još zanimljiviju nagradu, a samim tim i nove probleme u vili.