Ostani doma

Gospodin Savršeni

The Bachelor

60 min | reality | Hrvatska | 2019

Voditelj
Antonija Blaće

Gledaj na RTLplay

Prošle epizode

 • Sezona 2, Epizoda 4 / 24

  Čet 12.09.2019. 20:05

  RTL

  U današnjoj epizodi neke će natjecateljice platiti zbog svojih nepromišljenih poteza pa će njihova avantura u vili Gospodina Savršenog doći svome kraju. No kako bi razveselio ostale dame, Gospodin Savršeni pripremit će im pregršt iznenađenja i vratiti ih u djetinjstvo.

  Zadaci koje će postaviti pred njih neće biti nimalo laki, ali djevojke će potrošiti zadnji atom snage kako bi mu pokazale svoju spretnost i spremnost da osvoje razgovor nasamo s njim, što neke djevojke neće najbolje prihvatiti.

 • Sezona 2, Epizoda 3 / 24

  Sri 11.09.2019. 20:05

  RTL

  Odabrana sretnica iskusit će spoj iz snova s Gospodinom Savršenim, a preostale djevojke u vili drhtat će od straha u želji da čuju svoje ime na nadolazećoj ceremoniji ruža. Nakon što se svi ponovno okupe u vili, uslijedit će druga ceremonija ruža, a djevojkama se lagano trese tlo pod nogama jer neke još uvijek nisu imale priliku provesti nijednu minutu nasamo s Gospodinom Savršenim. Zbog nervoze i ljubomore, svađa u kući eskalira, a na Miji je vrlo teška odluka.

 • Sezona 2, Epizoda 2 / 24

  Uto 10.09.2019. 20:00

  RTL

  U današnjoj epizodi dio djevojaka uživat će u ugodnom iznenađenju koje im je pripremio Mijo, a ostatak cura u vili bavit će se „analizom“ jučerašnjeg dana i trenutačno gorućeg pitanja - kakve djevojke zapravo voli Gospodin Savršeni i koja će sljedeća dobiti priliku biti nasamo s njim?! Gospodin Savršeni na jedan će dan postati Robin Hood, a samo najspretnije djevojke pogodit će njegovo srce i dobiti zasluženu nagradu.

 • Sezona 2, Epizoda 1 / 24

  Pon 09.09.2019. 20:00

  RTL

  Došao je i taj dan – večeras kreće druga sezona najiščekivanijeg showa u kojem drame neće nedostajati.Adrenalin, spojevi iz snova, strastveni poljupci, fatalna kemija, neizdrživa ljubomora, suze, spletke, dramatične ceremonije ruža i teške odluke obilježit će novu sezonu showa u kojoj će borba za ljubav postati otvorena bitka između 19 djevojaka.

 • Sezona 1, Epizoda 20 / 20

  Čet 20.12.2018. 20:10

  RTL

  U finalnoj epizodi showa ne propustite pogledati veliki rasplet ljubavne priče koju je pratila cijela Hrvatska. Gledatelje večeras očekuje posebna studijska emisija u kojoj će voditeljica Antonija Blaće napraviti „pretres“ cijele prve sezonereality showa te će otkriti što Iva i Goran kažu nakon showa i povratka u „stvarni svijet“.

  Studijska emisija snimana je s vremenskim odmakom od gotovo dva mjeseca. A kakvo iznenađenje pripremaju Iva i Goran, čuju li se svadbena zvona ili nešto drugo – odgovore na sva pitanja doznat ćete večeras!