Gospodin Savršeni

The Bachelor

60 min | reality | Hrvatska | 2019

Voditelj
Antonija Blaće

Gledaj na RTLplay

Prošle epizode

 • Sezona 1, Epizoda 18 / 20

  Uto 18.12.2018. 21:00

  RTL

  Krug odabranica se smanjuje pa djevojke postaju sve napetije, a pred Gospodinom Savršenim je vrlo teška odluka.

  Goran će večeras na solo date pozvati Klaru kako bi provjerio imali među njima prave kemije, a zgodna Njemica pokazat će svoje najveće adute kako bi ga osvojila. Nakon prekrasnog dana provedenog u Istri, Gospodin Savršeni će se vratiti u vilu kako bi na pretposljednjoj ceremoniji ruža odlučio tko odlazi, a tko ostaje. No s obzirom na to da je show ušao u finalni tjedan, borba za najpoželjnijeg muškarca postaje sve žešća. Djevojke koriste svaki trenutak kako bi ukrale njegovu pažnju, a neke se čak koriste i niskim udarcima.Pred samu ceremoniju, Goran će poljubiti Aleksandru, a njegov i Hanin odnos bit će na tankom ledu.

 • Sezona 1, Epizoda 17 / 20

  Pon 17.12.2018. 21:00

  RTL

  Ulazimo u finalni tjedan showa, a djevojke su za pobjedu spremne učiniti baš sve. Tko je spreman za pravu ljubav, a tko samo želi trofej?

  Jutra poslije ceremonije nikad nisu u potpunosti opuštena jer su djevojke još pod dojmom ispadanja, pa je tako bilo i ovaj put. Razgovor je počeo o Daisy, a nastavila se rasprava o tome jesu li kandidatkinje na dobrom putu da postanu prijateljice ili otpočetka znaju da to nije baš izvedivo s obzirom na to da se bore za istog muškarca. Zanimljive teorije prekinuo je trener fitnessa, koji je došao kako bi djevojke oslobodio stresa, a poslije ih je Goran odveo na kuglanje kako bi se svi zajedno zabavili. No idilu na kuglanju prekinule su priče o određenim kandidatkinjama i njihovim odnosima u vili, a potom i žestoka svađa između dvije suparnice – Hane i Aleksandre i pale su teške riječi.

 • Sezona 1, Epizoda 16 / 20

  Čet 13.12.2018. 21:05

  RTL

  Pred Goranom je vrlo uzbudljiv dan – očekuju ga dva single datea i šesta ceremonija ruža. Pomiješat će mu se emocije prema nekim djevojkama i više ih neće moći obuzdati. Ponovno će pasti vrući poljupci, što se neće svidjeti ostalim djevojkama jer se približava završnica showa, a sve imaju jedan cilj – osvojiti Gospodina Savršenog. Na kraju će Goran trebati donijeti tešku odluku – za koju od šest djevojaka večeras završava ova uzbudljiva ljubavna avantura.

 • Sezona 1, Epizoda 15 / 20

  Sri 12.12.2018. 21:05

  RTL

  Dan je počeo Goranovim pripremanjem doručka za djevojke da bi se potom dotaknuli nekih ozbiljnih tema poput samohranog majčinstva i žena koje su bile zlostavljane pa su djevojke, pišući motivacijska pisma ženama koje su se, nažalost, našle u takvoj situaciji, proživjele vrlo emotivne trenutke, a neke su se prisjetile i vlastitih iskustava.

  Kako bi ih malo razveselio, Goran ih je poslije vodio na karting, gdje se dogodila manja nezgoda – sudarile su se Iva i Hana i pa je plavokosa Zagrepčanka završila u bolnici.Najbolja vozačica bila je Anezi, koja je potom dobila novi izazov koji je uspješno prošla!

  Koja je bila Anezina nagrada, kako je Goran reagirao kad je doznao da je Iva u bolnicu te koju je sljedeću kandidatkinju pozvati na spoj gledatelji?

 • Sezona 1, Epizoda 14 / 20

  Uto 11.12.2018. 21:05

  RTL

  U današnjoj epizodi Goran će na spoj u troje pozvati Hanu i Gabrijelu kako bi ih međusobo suočio i provjerio zašto su u lošem odnosu. Iako djevojke neće biti oduševljene tom njegovom idejom, prihvatit će poziv, a na kraju večere past će strastveni poljubac između Gorana i Hane.Za vrijeme spoja, kandidatkinje u vili nagađat će što je značila Goranova poruka u kojoj stoji da "Kralj ima samo jednu kraljicu" te će početi rasti sumnja da će show napustiti jedna djevojka.Nakon toga uslijedit će peta ceremonija ruža u kojoj će se, unatoč nedavnom poljupcu, Hana najviše pribojavati ispadanja.