Ostani doma

Gospodin Savršeni

The Bachelor

60 min | reality | Hrvatska | 2019

Voditelj
Antonija Blaće

Gledaj na RTLplay

Prošle epizode

 • Sezona 1, Epizoda 13 / 20

  Pon 10.12.2018. 21:00

  RTL

  Još se nisu slegnuli dojmovi oko četvrte ceremonije ruža tako da su djevojke sljedeće jutro u vili komentirale sinoćnje događaje. Uskoro im je u goste došla vidovnjakinja Maja Penić pa su doznale još neke pikanterije o ljubavi i Goranu. Red je došao i na grupni spoj te se borba među djevojkama preselila na vojni poligon, a Iva je odlučila više ništa ne prepustiti slučaju pa se dodatno potrudila da je Goran primijeti. Usto, danas je došao red da upravo Iva pripremi spoj nasamo s Gospodinom Savršenim jer je prošli tjedan osvojila bijelu ružu.

  Je li se pokazala istinita ona izreka da ljubav ide kroz želudac te kako su djevojke reagirale na iznenađenje koje je Iva osmislila za Gorana doznajte večeras.

 • Sezona 1, Epizoda 12 / 20

  Čet 06.12.2018. 21:05

  RTL

  Povratak u vilu za djevojke je značio i povratak starim pričama – kome se zapravo sviđa Goran, je li poljubac samo dobro odglumljen ili iskren te koja djevojka izaziva najveću pomutnju u kući.U sjeni rasprava počele su pripreme za još jedan cocktail party i četvrtu ceremoniju ruža. A da bi bilo zanimljivije, u igru je ubačena i bijela ruža – koja je sretnica dobije sama organizira spoj iz snova za Gorana.

  Tko je ostao zadnji na stepenicama u strahu hoće li dobiti željeni cvijet te je li Goran promijenio mišljenje o kandidatkinjama o kojima je doznao neke intimnije detalje?

 • Sezona 1, Epizoda 11 / 20

  Sri 05.12.2018. 21:00

  RTL

  Gospodin Savršeni pripremio je novo iznenađenje te je odabrane natjecateljice odveo na grupni spoj u Mirnovec. Nakon što se Goran i Iva vrate s mora, uslijedit će novi grupni spoj na koji neće biti pozvane sve djevojke, što će najteže pasti Hani. Za razliku od nje, Klara, pak, neće biti oduševljena što je pozvana jer se jako boji konja, a zbog Gospodina Savršenog će se pokušati riješiti tog straha. Kasnije će Goran odvesti djevojke na rodeo, gdje će se okušati u jahanju mehaničkog bika, a te prizore ne želite propustiti!

 • Sezona 1, Epizoda 10 / 20

  Uto 04.12.2018. 21:05

  RTL

  Dok je Iva uživala u romantičnim trenucima s Goranom na moru, ostale su se djevojke vratile u vilu i smišljale teorije o njihovu spoju. Ugodno druženje djevojaka prekinula je Goranova „bolja polovica“ Vanessa, koja je poželjela provesti neko vrijeme s djevojkama kako bi doznala sve što misle o Goranu i da bi mu to poslije mogla prenijeti.

  Koja će se djevojka najviše svidjeti Vanessi te kako će proteći spoj između Ive i Gorana?

 • Sezona 1, Epizoda 9 / 20

  Pon 03.12.2018. 21:00

  RTL

  Djevojke su izlet u Vodice iskoristile kako bi maksimalno uživale u suncu i moru. Nandi Uzelac i Iva Runjanin uskočile su u more čim su ga ugledale te nisu izlazile gotovo čitav dan. I dok su se one zabavljale u moru, ostatak djevojaka na plaži je upijao zrake sunca potpuno zaboravivši na Gorana, koji je otišao na spoj s Ivanom i Klarom.